RADIOSITE Fórum

• Kerek1 Rádió - Kerekegyháza - 89.9 MHz

#87455  Szerző: kerek1radio

na... Már szerelik a fiúk az antennát, remélem minden rendben lesz a beállításokkal is... Ha igen, akkor délutántól már elindul a teszt... Két ünnep között már lesz egy nem hivatalos stream elérésünk is....
 #87112  Szerző: Rossco

A DoubleDj-el én is dolgozok, nem lenne rossz, ha a srác fejlesztené, de már nem foglalkozik vele. Én most a Jazler RS2-t tesztelem, eddig bejön :)
 #87094  Szerző: Csongii

kerek1radio írta:Pontosan... Rohadt jó kis progi, csak senki sem ismeri, vagyis ebben az országban rajtam és a forgalmazón kívül egy távoli kolléga). Én minden kis költségvetésű rádiónak ezt ajánlanám és képesek úgy megszólalni, olyan minőségű adásvezérlést, adatkezelést és playlist készítést elérni, mint a nagyok. Igaz ez inkább csúsztatott élőzésre és nem élőzésre van kitalálva, de ezt leszámítva a rádióknál elvárt alapdolgokban úgy dolgozik, mint egy több milliós szoftver és maximálisan kiszolgálja a minőségi zenei szerkesztés elvárásait. A manuális beállítást követően... megy magától. Ezt nem vitaindítónak szántam... de már 3 éve használom és számomra (, aki a rádózásban már betegesen maximalista, még akkor is ha milliós technikára nem futja) minden igényt kielégít.
Érdekes. Mondjuk amint a képeket nézegetem viszonylag sokat kell vele játszani. De mondjuk alacsony költségvetéshez tökéletesen jó ez. Ráadásul csak egyszer kell fizetni. :)

Közben eszembe jutott, hogy a DoubleDJ nevű "szuper" cuccal is volt már dolgom. Mással sajnos nem.

Editke közben újra megnézte az oldalt és van trial verzió, lehet majd kipróbálom. :)
 #87089  Szerző: best

Én ismerem, csak nincs 150-em :D :)
 #87086  Szerző: kerek1radio

Pontosan... Rohadt jó kis progi, csak senki sem ismeri, vagyis ebben az országban rajtam és a forgalmazón kívül egy távoli kolléga). Én minden kis költségvetésű rádiónak ezt ajánlanám és képesek úgy megszólalni, olyan minőségű adásvezérlést, adatkezelést és playlist készítést elérni, mint a nagyok. Igaz ez inkább csúsztatott élőzésre és nem élőzésre van kitalálva, de ezt leszámítva a rádióknál elvárt alapdolgokban úgy dolgozik, mint egy több milliós szoftver és maximálisan kiszolgálja a minőségi zenei szerkesztés elvárásait. A manuális beállítást követően... megy magától. Ezt nem vitaindítónak szántam... de már 3 éve használom és számomra (, aki a rádózásban már betegesen maximalista, még akkor is ha milliós technikára nem futja) minden igényt kielégít.
 #87084  Szerző: Csongii

kerek1radio írta:Ja és nagyon profin dolgozik... Most bruttó 150ezer körül van az ára.
150 a program össz-vissz és kreálsz vele ahogy akarsz meg minden!? :)
 #87081  Szerző: kerek1radio

Ja és nagyon profin dolgozik... Most bruttó 150ezer körül van az ára.
 #87080  Szerző: kerek1radio

A Station Playlist-vel ugyanilyen könnyedén lehet játszadozni, a legjobb árban levő rádiós adásvezérlő szoftver, minden fontos extrával, ami egy automatizált rádióban szükséges.
 #87075  Szerző: Csongii

Szd96 írta:
kerek1radio írta:... a Station Playlist adásvezérlő pedig szakmai pályafutásom legnagyobb felfedezése és legjobb döntése volt... :wailing: :shock: :lol:
Én is Stationplaylistet használok, nekem nincs bajom vele :)
Már megéri számomra, hogy itt vagyok. Olyan dolgokról beszéltek, amiről sose hallottam még. :D
Persze én kényelemben vagyok rendesen, mert nálunk Nautilus van és abban csak ritkán kell állítgatni a dolgokon, na meg a zenék felpakolásakor kell beállítani mindent. A napi gyártás az baromi könnyen és szépen megy. (Na meg 6-7 perc alatt megkreálja a rendszer )
 #87049  Szerző: kerek1radio

Szd96 írta:
kerek1radio írta:... a Station Playlist adásvezérlő pedig szakmai pályafutásom legnagyobb felfedezése és legjobb döntése volt... :wailing: :shock: :lol:
Én is Stationplaylistet használok, nekem nincs bajom vele :)
Végre.... valaki! Akkor tartsuk a kontaktot...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11