RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#87267  Szerző: markfelt

Tehát ún. szelektort keres Almsin Úr, ha minden igaz.
 #87263  Szerző: donder

:shock: :csukottszem:
 #87262  Szerző: mimi

donder írta:m3u-t egy sima VLC media playyerrel is csinálsz... Persze ha nagyon konfigolni kell a lej-listát, akkor komolyabb szoftver kell igen, de nem kell nagy fizetségbe verni a fejszét...
Én Sony Sound Forge Pro-val, MixMeister Fusion 7.4-el, illetve SAM-mel dolgozom/dolgoztam idáig...
:troll: Fogalmad sincs, miről beszélsz, de nem baj. Megszoktuk, szórakoztat.
 #87261  Szerző: donder

m3u-t egy sima VLC media playyerrel is csinálsz... Persze ha nagyon konfigolni kell a lej-listát, akkor komolyabb szoftver kell igen, de nem kell nagy fizetségbe verni a fejszét...
Én Sony Sound Forge Pro-val, MixMeister Fusion 7.4-el, illetve SAM-mel dolgozom/dolgoztam idáig...
 #87251  Szerző: mszilárd

:lol: Donder, szerintem ő nem egészen erre a zeneszerkesztőre gondolt. :) Inkább zenei szerkesztőre. Tehát playlist generálóra...
 #87175  Szerző: donder

almsin1979 írta:Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ki milyen zeneszerkesztőt használ. Nem elsősorban a SAM-ben lévő érdekel. Én MUSIC 1-t használok, de elgondolkoztam rajta, hogy váltani kellene.

Valami ajánlat?
Audacity...
Egyszerű, ingyenes, a hül*e is megérti mit kell benne csinálni...
Csak ajánlani tudom! ;)
http://audacity.sourceforge.net/
 #87059  Szerző: almsin1979

akos9277 írta:PowerGold

nem túl drága? nézegettem, de nekem az nem tetszett benne, hogy nem készít órás bontásra .m3u fájlt, de lehet én nem találtam benne, csak egész napos exportot
 #87050  Szerző: akos9277

PowerGold
 #87045  Szerző: almsin1979

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ki milyen zeneszerkesztőt használ. Nem elsősorban a SAM-ben lévő érdekel. Én MUSIC 1-t használok, de elgondolkoztam rajta, hogy váltani kellene.

Valami ajánlat?
 #86943  Szerző: mszilárd

Egyre jobb lesz... :lol: :lol:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 99