RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87462  Szerző: asimov

Ha nem az utolso lenne, akkor nyilvan csak par cikk, aztan szevasz.. de ez az utolso olyan media volt, amelyik rosszat is mert mondani a kormany tevekenysegerol. A valamikor mervado, M1-en futo "Az Este" is mar csak messzirol kerulgeti a kenyes kerdeseket.
djlacee írta:Nem azért, de szerintem túl nagy lett a -admin szóhasználatával élve- HYPE ekörül a téma körül
 #87461  Szerző: djlacee

Nem azért, de szerintem túl nagy lett a -admin szóhasználatával élve- HYPE ekörül a téma körül
 #87460  Szerző: asimov

Hagytak mukodni a jobboldali mediakat... Ideznek egy idevago, napi.hu-s kommentet: "de gyorsan tanulunk" Szep jovo.. :S
(Az origo-n is elegge ki vannak akadva a kommentelok)
asr27 írta:
admin írta:http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=136687
Egyre nagyobb a botrany. Vegul lehet megis igazam lesz...
Nem védem a fityeszt, de annyira szánalmas a bal oldal is! Azt elfelejtették, hogy ők mit műveltek 8 év alatt?!
 #87459  Szerző: asr27

admin írta:http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=136687

Egyre nagyobb a botrany. Vegul lehet megis igazam lesz...
Nem védem a fityeszt, de annyira szánalmas a bal oldal is! Azt elfelejtették, hogy ők mit műveltek 8 év alatt?!
 #87442  Szerző: asimov

Szerintem, mindketto elferne... Illetve, elfert volna.
RadiosJani írta:
Snake írta:
egon2 írta:A Rádió Q frekvenciája,jobb vételt biztosítana a Klub számára.Ráadásul a Rádió Q frekvenciája non profit jellegű.
Ez 1 jó megoldás lehet, de mindenképp vissza kellene kerülnie a szecskára.
100x inkább Q mint Klub...
 #87427  Szerző: djlacee

ja most már NE
 #87425  Szerző: markfelt

mimi írta:
Snake írta:Tudod mit, mennyen kőbánya rádió vagy a tököm tudja már milyen nevei vannak, az biztos mindenkinek jó lesz!
Kép :troll:
Jaaaj, ezt ne, ne itt!
 #87424  Szerző: mimi

Snake írta:Tudod mit, mennyen kőbánya rádió vagy a tököm tudja már milyen nevei vannak, az biztos mindenkinek jó lesz!
Kép :troll:
 #87423  Szerző: markfelt

Snake írta: Tudod mit, mennyen kőbánya rádió vagy a tököm tudja már milyen nevei vannak, az biztos mindenkinek jó lesz!
Nana, azért tessék nem átmenni ebbe a hangnembe. Köszönöm.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 137