RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#87740  Szerző: LewyDee

Zoey írta:
admin írta:Kíváncsi lennék a 100% karácsonyi zenés ámokfutásuk mekkora elkapcsolási faktor, kár, hoyg most nincs hallgatottsági mérés. Na de majd a januári megmutatja. :)
A Facebook oldalukon nincs sok jó vélemény erről. Szerintem elég lett volna ezen a hétvégén, meg jövő hétfőn ez.
Szerintem is kicsit korán kezdték, már 13-ától csak karácsonyi zene szól.
Én szeretem ezeket a zenéket, és elég változatos dalokat játszik a Neo, olyanokat is, amik másol nem szólnak, de tényleg merész húzás volt ennyire korán elkezdeni. A netes hallgatottsági adatok alapján kevesebben hallgatták az elmúlt napokban a Neót.
szerintem meg így volt pont hallgatható a neó, mint a moslék slágeres zenékkel
 #87727  Szerző: Zoey

admin írta:Kíváncsi lennék a 100% karácsonyi zenés ámokfutásuk mekkora elkapcsolási faktor, kár, hoyg most nincs hallgatottsági mérés. Na de majd a januári megmutatja. :)
A Facebook oldalukon nincs sok jó vélemény erről. Szerintem elég lett volna ezen a hétvégén, meg jövő hétfőn ez.
Szerintem is kicsit korán kezdték, már 13-ától csak karácsonyi zene szól.
Én szeretem ezeket a zenéket, és elég változatos dalokat játszik a Neo, olyanokat is, amik másol nem szólnak, de tényleg merész húzás volt ennyire korán elkezdeni. A netes hallgatottsági adatok alapján kevesebben hallgatták az elmúlt napokban a Neót.
 #87690  Szerző: Gabeedj

Elég szomorú ,hogy egy rádiót hallgatva tűrni kell annak hallgatását.Kevés rádió van a magyar piacon amit még élvezettel lehet hallgatni,hát a NEo már nem ezek közé tartozik.
 #87523  Szerző: mimi

Sajnos a buszsofőrök is tűrik, mondjuk egy váltott Petőfire :)
 #87521  Szerző: markfelt

Akkor le lettem szavazva. :(
Mindenesetre a januári hallgatottsági adatokat tűkön ülve várom :)
 #87519  Szerző: djlacee

Speciel szerintem egész jó zenék mennek
 #87518  Szerző: LuciFerko

Lehet, hogy ezúttal nem adott jó tippet a RÁDIÓZÁS FENEGYEREKE, Andy Bloom.
Anyám egész nap ezt hallhatja, és még nem unja.
 #87517  Szerző: markfelt

Kíváncsi lennék a 100% karácsonyi zenés ámokfutásuk mekkora elkapcsolási faktor, kár, hoyg most nincs hallgatottsági mérés. Na de majd a januári megmutatja. :)

Lehet, hogy sokaknak az lesz a szép karácsonyi ajándék, hogy a NeoFM végre ismét rendes zenét játszik? :)

Lehet, hogy ezúttal nem adott jó tippet a RÁDIÓZÁS FENEGYEREKE, Andy Bloom?
 #87171  Szerző: mlaszlo

Nem lett volna rossz ötlet, hogy karácsonyi zenéket játszanak, csak még egy kicsit korainak érzem, hogy egész nap ezek menjenek. Egyet-egyet már lehetett volna betenni a listába, de ráért volna karácsony előtt egy-két nappal átállni erre az egész napos karácsonyi zenei programra.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 584