LuciFerko írta:pl.: az nhh szeptember 22-én vonta vissza az engedélyét, az erről szóló határozatot sikerült az advertumnak november 10-én átvenni.
Na ezt hogyan csinálták!? Tudtommal az az eljárási rend a Postán, hogy ha az ajánlott küldeményt nem tudják kézbesíteni, 5 munkanapon belül megpróbálják ismét kézbesíteni. Ha ekkor sem veszik át, akkor a 2. alkalomtól számított 5. munkanapon kézbesítettnek kell tekinteni a küldeményt. Kivéve, ha a 2. kísérlet során a postás azzal szembesül, hogy a címzett ismeretlen helyre költözött. De ha visszaemlékeztek hogy meddig nem vették át az ORTT küldeményeit is.... Ilyen a világon nincs, csak hazánkban.
Amúgymeg: nemrég koriztam az 'ideiglenes' műjégpályán Nyiregyen (persze hogy a Gold szólt), és vmi karácsonyi meg ilyen f@szagyerekek vagyunk szpotot hallottam. Szóval nem nagyon tervezik azt, hogy lekapcsolják az adókat. De annyira zavar ez az igénytelenség amit kisugároznak az éterbe. Ráadásul még fizetni sem fizetnek érte. Csak valahogy meg lehetne szakítani a jelet a stúdió és az adóberendezések között..... Nincs olyan, hogy polgári engedetlenség?
Imádom, ha egy terv sikerül.....