Sziasztok!
Én most regisztráltam éss zeretném megkérdezni, mióta van moduláció nélküli vivő sugárzás Zalaegerszegen a 95,8-on?
Esetleg tudja valaki, hol van a városban az adó és mi lehet az adóengedélyben?
Én Nagykanizsáról Zalaegerszeg felé autózva vettem észre a baki tetőn, hogy a 95,6-ról az rds átnyomta 95,8-ra, ahol csak vívő hallható. Nem tudom mennyi ideig tarthat a moduláció nélküli "helyfoglalás", amit a mérések befelyezéséig szoktak folytatni.
Egyébként Zeg. Andráshida térségében már be-be reccsent a Neo és felválltva egy-egy horvát és osztrák adó.
Nyugati irányban a 76-os úton Hegyhátsál térségéig hallgatható.
Biztos nem lesz, olyan erős, mint a kanizsai 95,6 , ami Zegen több helyen is jó minőségben volt hallgatható.
A kanizsai víztorony tetején a 2. frekvenciára jól sikerűlt a főggőleges polarizációjú körsugárzó a bele pumpált 100 wattal. (az 1. frekvencia nagyon zavart volt és a vizszintes polarizáció sem kedvezett a 4 yagi meg katasztrofálisan rosszul muzsikált 4 irányban sugározva)
Megjegyzem a keszthelyi adó az egyetem kollégiumának a tetején is elég szép besugárzást bíztositt. Ott, ha jól láttam egy kollineár 6 dBi-s antenna van szintén függőleges polarizációval.