RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#8844  Szerző: mg

ropi21 írta:azt hiszem, rájöttem valamire
Jeek valójában gaskó istván :D
esetleg a volán / borsod volán tulajdonosa
és így folytatja nem éppen burkolt reklámhadjáratát :lol:

azért már nevetséges, hogy minden hozzászólásnak tartalmaznia kell hogy büdös, mocskos vonatok. mintha nem fogtuk volna fel elsőre
igenis vedd tudomásul, hogy a vonat leprát okoz, utolsó bunkó paraszt vagy, ha felülsz rá, és különben is, befogod a pofád, és amikor a szarrázsúfolt szép tiszta luxusbuszon utazol, még mosolyogsz is hozzá, megértetted?
:)
 #8831  Szerző: ropi21

azt hiszem, rájöttem valamire
Jeek valójában gaskó istván :D
esetleg a volán / borsod volán tulajdonosa
és így folytatja nem éppen burkolt reklámhadjáratát :lol:

azért már nevetséges, hogy minden hozzászólásnak tartalmaznia kell hogy büdös, mocskos vonatok. mintha nem fogtuk volna fel elsőre
 #8817  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki. Ha kell holnap ott vagyok a Balatonon is akár, mocskos vasút nélkül. Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül. És nem megy el a kedvem az utazástól, sőt inkább meg is jön, hogy nem vonattal kell menni. És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
Azért nem csak a megyeszékhelyek és a nagyobb városok léteznek, rengeteg kisebb település van, ahova nem vagy csak nagyon ritkán jár busz, illetve nem áll meg a távolsági busz. Ezeket sem szabad elfelejteni. Most az nem alternatíva, hogy szálljon át két-három alkalommal az ember és még várjon adott esetben 30-40 perceket az átszállási kapcsolatokra.
De én be is fejezem és inkább nem szólok hozzá ehhez a témához.
 #8816  Szerző: mg

jeek írta:megszervezem máshogy.
várom javaslatodat az általam felvázolt problémára.
 #8814  Szerző: djlacee

Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül
Majd Győrtől vonattal jössz :lol: :lol:
 #8813  Szerző: rsite1

jeek írta:Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki.
Például Te, Te, és Te. Baszd meg, te! Olvassál vissza.
jeek írta:És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
Zsóka néni is megszervezi Putnokról az utazását Kocsordra, busszal, max. 1-2 átszálással. Ugye? Nyominger.
Tudom, tudom. Ki van mosva az agyam.
 #8812  Szerző: djlacee

MikySoft írta:...
oh yeah :lol:
 #8811  Szerző: tomee87

Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki. Ha kell holnap ott vagyok a Balatonon is akár, mocskos vasút nélkül. Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül. És nem megy el a kedvem az utazástól, sőt inkább meg is jön, hogy nem vonattal kell menni. És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
 #8810  Szerző: rsite1

Nem kell Jeek-el vitatkozni. Ti csak műveletlen parasztok vagytok, akik még azt sem tudják, hogy Magyarországnak
2 azaz kettő települése van: Miskolc, és Sátoraljaújhely. Tanuljatok még! Hajrá Jeek.
 #8799  Szerző: mg

Ugyanezt ajánlom a tisztelt közlekedésmérnök cikkírónak is.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 219