mkabelhusk írta:Snake írta:mihalylovics írta:Mennének azok a rohadt szlovákok a fenébe a Hey-jükkel... Amiatt nem tudom ezt hallgatni... Nem értem, hogy adhattak ki egy ilyen frekvenciát, nem mérték fel, hogy itt adnak a szlovákok is?
ez a magyarok balfaszsága
ott a pont ... én sem értem, hogy egyáltalán eszüknél voltak e vagy miért nem lehetett ezt is 88.4-re kapcsolni vagy a szinkron adás 3 telephelyről nem megoldható ?
remélem lesz valami fejlemény a frekvenciával kapcsolatosan
mert ez így nem jó ... (utazás közben)
itthon továbbra is tökéletesen jön mind a két rádió adó hála a többelemes antennámnak
(tartaléknak meg felraktam egy antennát az Astra 23.5'-re, a HEY végett, de ez itt OFF)
A szlovákokat azért szidtam, mert nem értem, hogy adhatnak ilyen teljesítménnyel, ami szinte egész Budapesten jól fogható. Lefogadom, ha a magyarok így adnának, hogy szlovákia jó részén fogható legyen, biztos hatalmas botrány lenne belőle. Röhelyes, de nálam Dunakeszin egy ezeréves, szoba-TV-antennával és egy Videoton RT-7300-al szerintem az összes létező szlovák adó bejön, 5x-6x biztosan megáll rajtuk, de van, hogy többször. Ezért már kizárólag azt a 9, szigorúan magyar adót hallgatom, amit be tudok programozni, az automatakeresőről teljesen leszoktam.
Egyébként ez, hogy ezt is a 97.6-ra tették, tényleg a magyarok sara...
Egyébként tényleg a magyarok sara ez...