RADIOSITE Fórum

• Best of Rock FM

#88288  Szerző: dlevi94

Snake írta:
ceve írta:
Snake írta:Szted a kékesi+tokaji+soproni+szecs. adók nem szólnak fél Szlovákiában? :D
OFF: 2005 nyarán filléres Avonos ajándék scan-rádión hallgattam az Antidepresszánst a Magas-Tátrában. :)

Sajnos azt nem tudtam kideríteni, Bp vagy Kékes.
Gyanítom kékes. Én Besztercebánya mellett, völgyben! hallgattam a 104,7et tekerős magnóval. OFF
Ez a helyzet Szabolcsban is....a Poprad-i, Kassa/Makovica-i adók jönnek, mint a kikelet, a helyi rádiókat teljesen elnyomja. A kékesi adó által sugárzott frekvenciák is szép teljesítménnyel ad, főként a 95.5, 104.7, 102.7, de inkább a tokaji adóra orientálódom, mivel az csak 50 km-re van légvonalban. Elnézést a dx-es kitérőmért..
 #88287  Szerző: mihalylovics

Snake írta:Szted a kékesi+tokaji+soproni+szecs. adók nem szólnak fél Szlovákiában? :D
A Class FM egyszer nekem bejött a 104.7-en, de csak autórádión. A többivel csak rossz tapasztalatom volt, vagy helyi kis adók zavarták, vagy egyszerűen recsegett. De azért ez borzasztó, hogy még messze attól a rohadt szlovákiától, Budapesten is tökéletesen bejönnek ezek a nyamvadék adók... Ja, meg egyszer-kétszer a Kék Duna is bejött, de csak nagyon a határ mentén...
 #88238  Szerző: Snake

ceve írta:
OFF: 2005 nyarán filléres Avonos ajándék scan-rádión hallgattam az Antidepresszánst a Magas-Tátrában. :)

Gyanítom kékes. Én Besztercebánya mellett, völgyben! hallgattam a 104,7et tekerős magnóval. OFF
 #88232  Szerző: ceve

#88043  Szerző: Snake

csokie írta:Pontosítok: a 88.4 Battán, csak a busz és a vonatpályaudvarnál jött le az RDS az autóban, az erőműnél meg épphogy jön, Százhalombatta-óvárosban a 88.4-en a Neo/BOR FM váltja egymást folyamatosan.
Lehetséges, hogy a zsámbéki frekit hallanám mégis?
Csak Zsámbék megy.
 #87954  Szerző: mihalylovics

mkabelhusk írta:
Snake írta:
mihalylovics írta:Mennének azok a rohadt szlovákok a fenébe a Hey-jükkel... Amiatt nem tudom ezt hallgatni... Nem értem, hogy adhattak ki egy ilyen frekvenciát, nem mérték fel, hogy itt adnak a szlovákok is?
ez a magyarok balfaszsága
ott a pont ... én sem értem, hogy egyáltalán eszüknél voltak e vagy miért nem lehetett ezt is 88.4-re kapcsolni vagy a szinkron adás 3 telephelyről nem megoldható ?
remélem lesz valami fejlemény a frekvenciával kapcsolatosan :S mert ez így nem jó ... (utazás közben)
itthon továbbra is tökéletesen jön mind a két rádió adó hála a többelemes antennámnak :) (tartaléknak meg felraktam egy antennát az Astra 23.5'-re, a HEY végett, de ez itt OFF)
A szlovákokat azért szidtam, mert nem értem, hogy adhatnak ilyen teljesítménnyel, ami szinte egész Budapesten jól fogható. Lefogadom, ha a magyarok így adnának, hogy szlovákia jó részén fogható legyen, biztos hatalmas botrány lenne belőle. Röhelyes, de nálam Dunakeszin egy ezeréves, szoba-TV-antennával és egy Videoton RT-7300-al szerintem az összes létező szlovák adó bejön, 5x-6x biztosan megáll rajtuk, de van, hogy többször. Ezért már kizárólag azt a 9, szigorúan magyar adót hallgatom, amit be tudok programozni, az automatakeresőről teljesen leszoktam.

Egyébként ez, hogy ezt is a 97.6-ra tették, tényleg a magyarok sara...

Egyébként tényleg a magyarok sara ez...
 #87867  Szerző: markfelt

Szerintem elindították a battai frekvenciát is, csak minimális teljesítménnyel megy, mert még nincs meg az a technika, amivel szinkron üzemmódban tudnának sugározni. Ugyanakkor törvény és hatósági szerződés általi kötelezettség, hogy Battán is menjen.
 #87866  Szerző: csokie

Pontosítok: a 88.4 Battán, csak a busz és a vonatpályaudvarnál jött le az RDS az autóban, az erőműnél meg épphogy jön, Százhalombatta-óvárosban a 88.4-en a Neo/BOR FM váltja egymást folyamatosan.
Lehetséges, hogy a zsámbéki frekit hallanám mégis?
 #87840  Szerző: mlaszlo

Én ma a Zsámbéki 88.4-et néztem, az szól szépen, Budakesz-Páty-Biatorbágy felé nagyon jó minőségben jön, Budakeszi-Páty térségében pedig az M1-M7 felé haladva már jön a 97.6, a rádió is szépen váltott a két frekvencia között.
A Százhalombattai ezek szerint nagyon gyenge, ezért nem jön errefelé.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19