csak bízhatunk.Bár gondolom ez a vonal marad,így nagy szenzációra nem kell számítani,ami elrugaszkodás lesz az elődtől.
A Neo az elején megpróbált újítani zeneileg, és műsorok terén is, sikerült is magukat megégetni vele. Bár ehhez szerintem hozzájárult a Sláger negatív kampánya is. A Class kicsit jobban kezdett, ők inkább csak zeneileg újítottak, viszont a műsorvezetők nagyrészt maradtak, és lassan a Danubiusos zenék is visszatértek. Ezzel sikerült előnyhöz jutniuk, ami úgy néz ki eddig volt elég. A Neo később ébredt, elkezdték ők is utánozni az elődjüket, viszont addigra a Juventus már lépett. Idén ősz óta viszont szerintem sikerült annyit fejlődniük, mint amennyit előtte összesen, és úgy néz ki, hogy ez már a hallgatottsági adatokban is jelentkezik.
Ez a karácsonyi dalok akció is újítás volt, ilyet előttük magyar rádióban nem hallottam, bár mint itt ezt sokan írták, szerintem is kicsit korán kezdték, de ez majd a decemberi hallgatottsági adatokból kiderül.
Nem tudom milyen újításokra gondol Andy Bloom a következő cikkben, de kíváncsian várom:
http://www.stop.hu/bulvar/tortenelmi-cs ... -fm/978574
Szóval lehet, hogy naiv a kérdés, de talán van remény?