RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#88146  Szerző: Gabeedj

csak bízhatunk.Bár gondolom ez a vonal marad,így nagy szenzációra nem kell számítani,ami elrugaszkodás lesz az elődtől.
 #88141  Szerző: Redfox81

A Neo az elején megpróbált újítani zeneileg, és műsorok terén is, sikerült is magukat megégetni vele. Bár ehhez szerintem hozzájárult a Sláger negatív kampánya is. A Class kicsit jobban kezdett, ők inkább csak zeneileg újítottak, viszont a műsorvezetők nagyrészt maradtak, és lassan a Danubiusos zenék is visszatértek. Ezzel sikerült előnyhöz jutniuk, ami úgy néz ki eddig volt elég. A Neo később ébredt, elkezdték ők is utánozni az elődjüket, viszont addigra a Juventus már lépett. Idén ősz óta viszont szerintem sikerült annyit fejlődniük, mint amennyit előtte összesen, és úgy néz ki, hogy ez már a hallgatottsági adatokban is jelentkezik.
Ez a karácsonyi dalok akció is újítás volt, ilyet előttük magyar rádióban nem hallottam, bár mint itt ezt sokan írták, szerintem is kicsit korán kezdték, de ez majd a decemberi hallgatottsági adatokból kiderül.

Nem tudom milyen újításokra gondol Andy Bloom a következő cikkben, de kíváncsian várom:
http://www.stop.hu/bulvar/tortenelmi-cs ... -fm/978574

Szóval lehet, hogy naiv a kérdés, de talán van remény?
 #88087  Szerző: Gabeedj

Ez a 2 nem fog megújulni ,csak annyiban,hogy jobban elkorcsosodnak .Egyik Slágeros lesz teljesen a másik meg Danubius Rádió EGY keverék és annak is az alja .Műsorvezetők,maximum a Neonál lesznek újak ,de a Classon még 5 év múlva is a Kívánságműsornak és A jaksónak örülhetünk.Visszatérve a Neora ,ha kicsit elvadulna a szó szoros értelmében és elkezdené önmagát jól felépíteni és a Slágeros hagyatékot egyre jobban mellőzni és a Bumerángon kívül is építeni a rádióműsort egy idő után simán keresztre feszítené a konkurenst ,főleg a Juventus kiesésével.Előttük van a legnagyobb lehetőség.Ki kellene használni,Kérdés kifogják?Attól féleg marad minden a régiben és nem.
 #88040  Szerző: moby67

Nagyon kezd döntetlenné válni a zenei kínálat és az adás menet.
Rá férne mindkét csatornára a frissétés. Zeneileg és emberileg is.
Class Fm-Neo Fm 1-1.

Más, a weboldal mindkét rádiónál szerintem elavult,gyenge, szinte ugyan az.
A tót rádióknál találtam kreativitást, pl: http://www.funradio.sk/
http://www.europa2.sk/

Azok szinte mindig ujítanak valamit és nem csak az éterben.
 #87974  Szerző: mlaszlo

akosfive írta:A karácsonyi zenéknek én örültem bár tényleg korán kezdték. Viszont december 27-től nincs karácsony nagyon helyesen, illetve ma egésznap tudtam szabadságon hallgatni, és összevetettem a ClassFM-el. Jelen pillanatban zeneileg a Neo legalábbis a bumeráng után és a Varga Kata sávjában (amit Dani nyom most) veri a ClassFM-et:) Ez persze szubjektív, de nekem igen:)
Műsorvezetésben szerintem is jobb a Neo FM, a Class-on nagyon unalmas állandóan az az erőltetett kívánságműsor, most ráadásul még "szeretnék kérni egy számot" kérések sincsenek.
 #87962  Szerző: akosfive

A Neo jobb....az kimaradt, bocsi.
 #87961  Szerző: akosfive

A karácsonyi zenéknek én örültem bár tényleg korán kezdték. Viszont december 27-től nincs karácsony nagyon helyesen, illetve ma egésznap tudtam szabadságon hallgatni, és összevetettem a ClassFM-el. Jelen pillanatban zeneileg a Neo legalábbis a bumeráng után és a Varga Kata sávjában (amit Dani nyom most) veri a ClassFM-et:) Ez persze szubjektív, de nekem igen:)
 #87833  Szerző: LuciFerko

:ayfkm:
 #87832  Szerző: zenefalo

Jujj,a Neon olyan zene szól,ami kb. 64kbps-ra van tömörítve :hit:
 #87799  Szerző: Gabeedj

Szenteste mondjuk jól válogatták a zenéket!Ez tény korán kezdték,de bevállalták és valóban jobban formálta rádiót ez a karácsonyi zeneáradat,mint a fos unott 300 napom keresztül hallgatott láger ivadék.Az lenne jó,ha Szilveszterre bulis zenékkel lepnének meg bennünk és 2012-re arculatváltással egy új rádió frissebb zenei kínálattal és pár jó arccal lepne meg bennünk.Vajon Karácsony napjaiban ennyire naív lettem volna?
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 584