RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#88495  Szerző: asimov

Azt, ami az MTV-nel megy, mar -normalis hozzaallassal- nem lehetett vallalni. Hihetetlen, hogy hova sullyed(t) ez kozmedia.
Egyebkent ilyenkor latszik az, hogy ki az, aki (meg) gondolkodik.
admin írta:http://mtva.hu/en/9-uncategorised/269-s ... z-mtva-nal
Nem lepődök meg... ő legalább jól végezte a munkáját.
 #88298  Szerző: markfelt

djlacee írta:
mlaszlo írta:
djlacee írta:A Duna World maradt HD, és a Duna nem lett az? :stare:
Valóban érthetetlen miért a Duna World megy HD-ban, amikor az csak ismétléseket fog adni, amit nagy valószínűséggel alig fognak nézni.
Mindig TV-n is értelmetlen erre pazarolni a sávszélességet, amikor az m1 és az m2 elérhető HD-ban, ha érdekel valakit az adott műsor HD-ban, ott megnézheti.
A promoban van egy kis mellébeszélés is, "az Önök kérésének megfelelően" került kialakításra a Duna World, kíváncsi vagyok hányan kérték vissza az Autonómiát.
De legalább az USA meg Ausztrál nézők is HD-ban látják?
A nagy büdös francot.
Ismét egy jól átgondolt lépés volt ez az MTVA részéről.
 #88297  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
Valóban érthetetlen miért a Duna World megy HD-ban, amikor az csak ismétléseket fog adni, amit nagy valószínűséggel alig fognak nézni.
Mindig TV-n is értelmetlen erre pazarolni a sávszélességet, amikor az m1 és az m2 elérhető HD-ban, ha érdekel valakit az adott műsor HD-ban, ott megnézheti.
A promoban van egy kis mellébeszélés is, "az Önök kérésének megfelelően" került kialakításra a Duna World, kíváncsi vagyok hányan kérték vissza az Autonómiát.
De legalább az USA meg Ausztrál nézők is HD-ban látják?
 #88284  Szerző: mlaszlo

#88282  Szerző: djlacee

A Duna World maradt HD, és a Duna nem lett az? :stare:
 #87969  Szerző: mimi

Egyébként 18-49-ben az m1 nézettsége 10-14% körül volt, a kereskedelmieké 17-30%, bár az RTL a film után, a ValóVilággal ebben a korosztályban is elhasalt.
 #87968  Szerző: mimi

Zoey írta:Ahhoz képest, hogy karácsony előtt, látva a tv-műsort azt gondoltam, bolond az mtv, hogy ilyen régi filmet ad, mint a Sissi, és hogy a kutya se fogja nézni, noha korábban az m1 szépen teljesített az új filmekkel karácsonykor, óriásit tévedtem.

http://nezettseg.blog.hu/2011/12/27/sissi_mindent_vitt

Nem gyengén iskolázta le az m1 a két kertévé - egyébként elég nívós - filmjeit (ok, a Shrek 2-t már adták korábban többször, de ha jól tudom, a Harry Potter ötös része most ment először a tévében). Annak pedig örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy legalább a legszentebb ünnepen nem kéne ValóVilágot adni, hanem sokan hozzám hasonlóan, ugyanis a VV5 nézettsége nagyon gyenge volt 25-én.
És mit hamisítottak benne?
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 235