RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#88186  Szerző: VR5000

LuciFerko írta: A használt cuccoktól kicsit félek, fürödtem már be olyannal.
Használtan én sem szoktam értékesebb dolgokat venni, de itt egyrészt ismerőstől vettem, másrészt lehetőségem volt egy hétig kipróbálni a készüléket mielőtt rábólintottam volna az üzletre. :yes:
 #88175  Szerző: VR5000

rmihaly76 írta:Ha majd tema lesz a szamitogeppel osszekotes, akkor leirok par megszivlelendo aprosagot -akar privatban is- mert az R75 (illetve, az ilyen radiok altalaban) es a szamitogep is kozvetlenul foldelt -ez oriasi kulonbseg NEM foldelt asztali hifi-khez kepest!- ezert nagyon nem ajanlott galvanikus (tehat direkt) modon osszekotni a vevot es a pc-t!
(mennem kell, kesobb leszek.)
A jótanácsokat előre is köszönöm! :chinese:
Jöhet ide is, -hadd okuljanak mások is- de küldtem e-mail címet privátban. :yeah:
 #88086  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Mondom.. a ferrithez kepest a 40 meteres huzalantenna = uj idoszamitas... :)
Grat!
LuciFerko írta:Megvan Ausztrália is 120 méteren!!! Pontosan az "ABC Northern" :shock: :yeah: :party:
az SW rész nem a ferritről ment, de a gyári 6 méteres drót helyett sokkal jobb :D
 #88085  Szerző: asimov

Mondom.. a ferrithez kepest a 40 meteres huzalantenna = uj idoszamitas... :)
Grat!
LuciFerko írta:Megvan Ausztrália is 120 méteren!!! Pontosan az "ABC Northern" :shock: :yeah: :party:
 #88079  Szerző: LuciFerko

Megvan Ausztrália is 120 méteren!!! Pontosan az "ABC Northern" :shock: :yeah: :party:
 #88078  Szerző: asimov

Ha majd tema lesz a szamitogeppel osszekotes, akkor leirok par megszivlelendo aprosagot -akar privatban is- mert az R75 (illetve, az ilyen radiok altalaban) es a szamitogep is kozvetlenul foldelt -ez oriasi kulonbseg NEM foldelt asztali hifi-khez kepest!- ezert nagyon nem ajanlott galvanikus (tehat direkt) modon osszekotni a vevot es a pc-t!
(mennem kell, kesobb leszek.)
 #88076  Szerző: asimov

Igen, ebben a keszulek-kategoriaban ez alap. (pld. ez is minosegi es produktiv radios megfigyeles resze :) )
Kulon erre van "recorder output" kimenet a hatso panelen.
Itt a manual-ja, kezdj el baratkozni vele :) : R75 full manual
(6-dik oldalon mutatja eloszor a hatso panelt)
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Bakker... van egy, azaz 1 darab elado, legalabbis az ebay-en:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Icom-ICR75- ... 37553/item

VR5000:
Nem fogsz csalodni, de antenna azert ennek is kell. Pld. Luciferko 40 meter hosszu drotjara mar ra lehet mondani azt, hogy jo vevoantenna! (valahol ennel a meretnel kezdodnek a valamirevalo KH/RH vevoantennak)
van audio kimenete ugye? Mert alap, hogy kötném be az erősítőbe onnan meg a gépbe.
 #88074  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Bakker... van egy, azaz 1 darab elado, legalabbis az ebay-en:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Icom-ICR75- ... 37553/item

VR5000:
Nem fogsz csalodni, de antenna azert ennek is kell. Pld. Luciferko 40 meter hosszu drotjara mar ra lehet mondani azt, hogy jo vevoantenna! (valahol ennel a meretnel kezdodnek a valamirevalo KH/RH vevoantennak)
van audio kimenete ugye? Mert alap, hogy kötném be az erősítőbe onnan meg a gépbe.
 #88073  Szerző: LuciFerko

Na meggyőztetek, elvileg nemsokára lesz rá keret. A használt cuccoktól kicsit félek, fürödtem már be olyannal. Mondjuk teljesen más kategória.
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 402