RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#88230  Szerző: Redfox81

A R1-nek ha jól tudom, még 2 fővárosi frekvenciára van beadva pályázata. Az a kérdés, hogy az új rádió a 89.5-ön (ami a hírek szerint az Infocenteré) milyen arculattal nyit? Ha a R1 vonalat követi, akkor nem sok jóra számíthatnak, hiszen az Infocenter nem valószínű, hogy egy ilyen erős konkurenst szeretne magának. Ha inkább a Juventusra hasonlítanak majd, akkor még lehet esély, mert így inkább a Neo hallgatóit sikerülhet átcsábítani, na meg a Juventusét megtartani, a Class nem igazán érzi meg.
De én admin forgatókönyvét tartom a legvalószínűbbnek, amit a Prodo Voice Zrt. témához írt:

"A Rádió 1 az egyik legnagyobb konkurensük, pont az lenne az érdekük, hogy egy saját kutyakölköt csináljanak a 89.5-re, amit úgy pozicionálnak, hogy az országos rádió a lehető legkisebb hátrányt szenvedje el belőle, de a lehető legnagyobb piaci rést foltozzák be.

Meglátjuk!

Én úgy tudom, a két, a legrégebbi magyar rádiós márkáról eltávozott reggeli műsorvezető új otthona maradt a régi, csak a főbérlő változott. Ergo szerintem már megvan a koncepció."

Akkor viszont viszlát R1, legalábbis a fővárosban. :(
Persze bízzunk a független, tisztességes pályáztatásban, elbírálásban, hiszen eddig is így volt, miért lenne ez mostantól másképp? :gonosz:
 #88228  Szerző: Nightman

Én legjobban az R1 bukott pályázatán akadtam ki. Évek óta nyernek. Nagy brand,s nem hiszem hogy ne tudták volna fizetni a kötelezőt.. Talán a helyi értékek,események,vagy a magyar zenei arány lehetett amin elvéreztek. Ha viszont így van,akkor nem tartom valószínűmek hogy az új rádiók tulajai pont nekik adnák bérbe a frekijüket.. Legalábbis nem lenne okos döntés,mert az nmhh-nál kihúznák a gyufát.. Ök meg az adót ugye..
 #88227  Szerző: Redfox81

lambda írta:
molnarb írta:A Ministry Of Sound elején most mondták, hogy megszűnnek rövidesen ezen a frekvencián, mármint a 103.9-en... de majd egy másikon folytatják...
Párhuzam ugyan nem vonható, de ezt olvasva hirtelen a Sláger Rádió megszűnés utáni közzétételei jutottak eszembe ... "Csak figyeljétek a honlapot, ott hozzuk mindenki tudomására melyik frekvenciá(ko)n folytatjuk" ... :D
Nekem is egyből ez ugrott be. :)
 #88223  Szerző: Zoey

olvaso1 írta:
molnarb írta:A Ministry Of Sound elején most mondták, hogy megszűnnek rövidesen ezen a frekvencián, mármint a 103.9-en... de majd egy másikon folytatják...
Mit jelent a rövidesen? Január 15 ?
Remélem, nem kezdik azt, amit a Roxy...
 #88220  Szerző: lambda

Párhuzam ugyan nem vonható, de ezt olvasva hirtelen a Sláger Rádió megszűnés utáni közzétételei jutottak eszembe ... "Csak figyeljétek a honlapot, ott hozzuk mindenki tudomására melyik frekvenciá(ko)n folytatjuk" ... :D
 #88219  Szerző: szemilan

Mit jelent a rövidesen? Január 15 ?
 #88216  Szerző: molnarb

A Ministry Of Sound elején most mondták, hogy megszűnnek rövidesen ezen a frekvencián, mármint a 103.9-en... de majd egy másikon folytatják...
 #88030  Szerző: greg

Szerintem a Rádió1 "eltemetése" szinkronban KELL, hogy legyen a Klubrádió megszűnésével, ha (majd) azzal jönnek, hogy baloldali rádió szűnik meg, jön az, hogy a demokraták által pártolt R1-nek sem sikerült a pályázat. Lesz nekik freki, miért ne lenne? Majd kellemesebb frekidíjjal :)
 #88027  Szerző: asimov

Nalam (08:45) ez a szitu:
87.9 (Sarbogard) mukodik
94.6 (Veszprem) mukodik
101.8 (Szekesfehervar) mukodik
105.7 (Tihany) "csend", rds van
(A bekescsabai es budapesti R1-et csak terjedes hozza be)
 #88023  Szerző: LuciFerko

admin írta:
LuciFerko írta:
LuciFerko írta:101,8 megdöglött.
105.7 is.
Az mit jelent? SSS, vagy csend?
csend.
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249