bunyospityu írta:És szerintem nagyon elment a fórum a politika irányába.Inkább csak ez a topic. Ez viszont a rádió műsora miatt elkerülhetetlen és megtiltani sem lehet a véleménynyilvánítást a kérdésben.
bunyospityu írta:És szerintem nagyon elment a fórum a politika irányába.Inkább csak ez a topic. Ez viszont a rádió műsora miatt elkerülhetetlen és megtiltani sem lehet a véleménynyilvánítást a kérdésben.
Ivoa írta:Szerintem a Klubrádió a nemzetközi sajtó "telesírásával" az utolsó szalmaszálat is elveszítette, hogy a következő két évben frekvenciát kapjon Mo-n.
Ez tény. Hasznosabb lett volna hallgatni. Néhány hét múlva lesz több gond is Mo-gal külföldön, mint a Klubrádió esete. El lesz felejtve, mint a Danubius-Sláger ügy.
mimi írta:Önlejáratáson kívül mire mennek azzal, hogy kitiltanak valakit a Parlamentből? El vannak szállva kicsit maguktól, nem baj, innen lehet nagyot esni, pofára...
mimi írta:Önlejáratáson kívül mire mennek azzal, hogy kitiltanak valakit a Parlamentből? El vannak szállva kicsit maguktól, nem baj, innen lehet nagyot esni, pofára...
moby67 írta:A gyöngyösi még megy.Debrecenben és Gyöngyösön már nem sugároz???????
admin írta:Nem engedték be a Klubrádiót a Parlamentbe
http://emasa.hu/cikk.php?page=radio&id=9216
Meddig lehet ezt még fokozni?
rmihaly76 írta:Nem akarnek osszeeskuves elmeleteket gyartani... szerintem az allami kontroll alatt mukodo MTI, mint hirforras elterjedese, illetve ternyerese mogott is a Klubradio (fo) frekvenciajanak az elvetele lehet a mogottes ok.Kezdetben vala a Független Hírügynökség, mint alternatíva, aztán a Parlament ingyenessé tevé az MTI-t, a hírfelhasználók átmenének oda, a FH pedig bezárá kapuit.