RADIOSITE Fórum

• Tisza Rádió - Szeged - 94.2 MHz

#88713  Szerző: Zoey

A Fehérgyarmat 99,5 is, ha jól emlékszem, Tisza Rádió néven indult volna, eddig lett volna akadály az, hogy már van ilyen rádió:

"A Médiatanács az előterjesztés mellékletében szereplő határozat elfogadásával megállapítja, hogy tekintettel arra, hogy a Kárász Közhasznú Egyesület médiaszolgáltató nem nyújtott be kérelmet a Szeged 92,4 MHz közműsor-szolgáltató jellegű kisközösségi médiaszolgáltatása közösségi médiaszolgáltatásként történő elismerésre, így a médiaszolgáltatási jogosultsága és műsorszolgáltatási szerződése az Mttv. 209. § (2) bekezdése alapján megszűnt."
 #76141  Szerző: Promenád

jimmer írta:úgy tudom, most fogják szinte "újrakezdeni" a dolgokat. kíváncsi leszek mi lesz. elvégre a szegedi kerrádiózás utánpótlás-nevelése innen volt megoldva.
Köszi az infót. :)
 #76137  Szerző: jimmer

úgy tudom, most fogják szinte "újrakezdeni" a dolgokat. kíváncsi leszek mi lesz. elvégre a szegedi kerrádiózás utánpótlás-nevelése innen volt megoldva.
 #76128  Szerző: Promenád

Az oldalon ez olvasható: Most szól:Szeged legkedveltebb zenei! - csak azt nem tudom kinek szól, mert a beépített lejátszó meg se nyikkan az oldalon ráadásul a rádió logóját sem jeleníti meg a böngésző. Kicsit necces, nem?
 #44648  Szerző: csattila

Készült pár kép még az új helyre költözés után, amit megtaláltam, és gondoltam feltöltöm, megosztom veletek. :)

http://indafoto.hu/csattila/studio_tisza
 #38805  Szerző: Promenád

Kár... akkor marad a DX... ha azóta az adóteljesitményük nem csökkent... :(
 #37930  Szerző: molnarb

A T-Home analóg kábelről lekerültek... mert elköltöztek... a Rádió Plusszal van egy épületben a rádió, itt nincs kiépítve a csatlakozás a fejállomás felé. Viszont a Rádió Plusszal jó a kapcsolat, így őket is feltettük a TvNetwork digitális hálózatra, mivel a Rádió Plusz már egy ideje fenn van ezen a platformon a tematikus csatornáival együtt.
 #37906  Szerző: Promenád

csattila írta:A tiszás adás eddig is ment/megy a T-Kábel 102MHz-én.
Nem tudom mikor, mert Hódmezővásárhelyen a szegedi fejállomásról a sistirin kivűl más nem jőn sztereóban ... :lol:
 #37895  Szerző: Zsolt

Nightman01 írta:De bizony! ,,Kis,,közben is van ilyen,Tilos rádiónak hívják.. :D
Az elmúlt 2 napban olyan 23-szor történt rá utalás, hogy a Tilos nem kisközösségi rádió.