jeek írta:A jövő buszmegállója Magyarországon először Monokon
nem is tudom, hogy kezdjem, komolyan
még azt sem tudom eldönteni, hogy nevessek e vagy sírjak. szép kezdeményezés kultúrált körülményeket teremteni. komolyan!
de nem magyarnak való! ha nem áll ott 0/24 egy biztonsági őr, kettőt sem pislogunk, és szanaszét lesz fujva, törve és szétlopkodva ami mozdítható
nem egy újdonságot láttam mostanság közlekedéssel kapcsolatosan (barosstelep mh, érd-felső mh, 86-os bkv busz gps alapú helymeghatározással összekötött információs táblái) amit hetek alatt állat módjára szétbarmoltak
még nyár végefelé moriczon 7/173 megállójába tettek füvet/műfüvet. pár nap alatt csak a sár és szemét/csikkhalom maradt belöle
pont ma szúrtam ki, hogy érdligeten az érdliget feliratú valamint piktogramokkal ellátott vas jelzőtáblát hajtogatták össze - fel nem tudom fogni, miféle vadparasztnak nyújt kielégülést
nemrég volt indexen egy szlovén (?) buszmegállóról kép. kis aranyos bódé, körötte gondozott gyep, padok. első vélemény kb az volt, hogy 3nap alatt elhordanák a padokat, a bódét, teledobálnák a füvet szeméttel - persze magyarországon. és ez alapvetően igaz :-/
megpersze mondhatnám, hogy miafasznak internet, telefon, tv(!!!) ? inkább járna sűrűbben busz, hogy kevesebbet kelljen várni rá
((telefon, internet lehet hasznos bizonyos szituációkban, viszont TV!!!!??? most ez komoly? megy rajta a maunika só? érzem, hogy ezzel sokakat megbántok, de általánosítanom kell ezek után, hogy akkor télleg elég sötét lehet arrafelé az átlag lakosság))