RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#88823  Szerző: asimov

Bartelban hozzajutni egy ilyen gephez.. Mazlista.. :)
Na igen...ezt a geposztalyt mar meg kell tanulni hasznalni. A valamikori adovevomon (Icom IC-746 Pro, ez meg eggyel komolyabb geposztaly, mint az R75) valami 65 darab kezelogomb/kapcsolo volt, es ebbol sok, tobbfunkcios.. :) Logikusan muxik a gep (es tenyleges uzem kozben csak 2..3 darab kezelesere van szukseg), de par napba beletellett, mire neki mertem vele allni dolgozni a savokban :)
VR5000 írta:
LuciFerko írta:140 alatt van? :D
Nem ismerem a mostani kínálatot, hozzám bartell üzlet keretében került. :boldog:
 #88820  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:140 alatt van? :D
Nem ismerem a mostani kínálatot, hozzám bartell üzlet keretében került. :boldog:
 #88807  Szerző: csabyke

VR5000 írta:
LuciFerko írta:Amúgy milyen az Icom? :)
Meg vagyok elégedve vele, csak még szokni kell. Időnként belebonyolódom a különféle szűrő-kombinációk megfelelő beállításába. :(
Nagyon tetszik ez a szoftver: http://www.hrdsoftwarellc.com/HRDv050b2893_Full.exe
amivel minden funkciója távkezelhető PC-ről, és még sok egyéb extrája is van. :yes:
Videobemutatot mikor latunk?
 #88793  Szerző: LuciFerko

140 alatt van? :D
 #88791  Szerző: VR5000

LuciFerko írta: akkor KELL nekem ilyen :megusta:
Hajrá, drukkolok neked!
Van már kilátásban :question:
 #88790  Szerző: LuciFerko

VR5000 írta:
Meg vagyok elégedve vele, csak még szokni kell. Időnként belebonyolódom a különféle szűrő-kombinációk megfelelő beállításába. :(
Nagyon tetszik ez a szoftver: http://www.hrdsoftwarellc.com/HRDv050b2893_Full.exe
amivel minden funkciója távkezelhető PC-ről, és még sok egyéb extrája is van. :yes:
akkor KELL nekem ilyen :megusta:
 #88789  Szerző: VR5000

#88788  Szerző: VR5000

csabyke írta:... amúgy vicces ez a hollandnyelv... Kiejtésre angolos, de JOBBAN megértem mint az Angolt, mert van egy rakás Németszerű szó és mondatszerkezet benne :))
OFF
Valahol, valaki ezt nyilatkozta a holland nyelvről: olyan, mint amikor részeg angol tengerészek próbálnak németül beszélni... :S

ON
 #88765  Szerző: joe

csabyke írta:Tegnap éjjel tekergettem picit MW sávban... 2 óra körül..

540: Moistmár biztos, hogy Spanyol, ami itt fogható..

Viszont ami vicces volt, az 585 kHz-en a FÜR ELIS című dal zongorajátéka ment... Ez olyan zene, ami feltűnik...
De aztán a 612 621 639 és 648kHz-eken is ez ment :DDD
És ez nem áthallás volt :)))
540kHz Onda Melodía - Barcelona 50kW

illetve egy tipp:
RNE R.Nacional - 585kHz Madrid 600 kW illetve a 612, 621, 639, 648 számos kisebb teljesítményű (10 - 300kW) adó. Joe
 #88745  Szerző: Ati7

pff..fogalmam sincs..szerintem v.melyik alharmonikusa lehetett, de megpróbálok utána érdeklődni.
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 402