RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#89007  Szerző: Snake

Az lenne az érdekes, ha nem lenne fogható, A SOTE épülete ott van a metró fölött, a 3as pedig nem megy mélyen.
 #89000  Szerző: pébégáz

IstvánB írta:Azt hiszem a Lánchíd az első adó ami fogható a metróban is. Javítsatok ki, ha mégsem.
A Pont FM is jövögetett "odalenn", kb. az Ecseri úttól délre.
 #88998  Szerző: IstvánB

Azt hiszem a Lánchíd az első adó ami fogható a metróban is. Javítsatok ki, ha mégsem.
 #88997  Szerző: pébégáz

csokie írta:Tudom hogy DX topik, de a 100.3-as freki a Klinikák metróállomástól, majdnem a Határ úti megállóig vehető telóval a metrón, RDS-el a Nagyvárad tértől a Népligetig jön.
Gagyi mp3 lejátszós rádiókon a Népligetnél kinyomja a Neót is :)
 #88973  Szerző: csokie

Tudom hogy DX topik, de a 100.3-as freki a Klinikák metróállomástól, majdnem a Határ úti megállóig vehető telóval a metrón, RDS-el a Nagyvárad tértől a Népligetig jön.
 #88879  Szerző: asimov

Keso este, ejjel altalaban "erdekes" zenek mennek... Elsore kicsit en is beneztem ezt :)
LuciFerko írta:Elég érdekes keleti zene megy. Már majdnem azt hittem, hogy a 93,4-en terjedés van.
 #88871  Szerző: LuciFerko

Elég érdekes keleti zene megy. Már majdnem azt hittem, hogy a 93,4-en terjedés van.
 #88581  Szerző: Csongii

Állítólag a napokban kapcsolódik a Villány be a körforgásba.
 #88008  Szerző: markfelt

Próbáltam hallgatni a Balatonnál a Lánchíd Rádiót, de:

1: nincs szinkronban a keszthelyi és a füredi frekvencia, előbbi kb 6 mp késésben van utóbbihoz képest, ezért például Bogláron, ahol 5 méterenként váltogatja a frekvenciát a kocsirádió, igencsak hallgathatatlan.

2: a 96.2-t már Szárszótól (és tőle nyugatra) zavarja az egyik horvát adó, Lellétől nyugatra már szörnyű.
 #87440  Szerző: Csongii

djlacee írta:Akkor inkább kebeleznék be a Radio Monoštert, legalább több lenne a helyi műsorideje napi 1 óránál

Amúgy itt van erről szó?
http://94.199.181.143/ugyfel/radiosite/ ... f=33&t=157
Ja, bár arról nem tudtam, hogy a Villányi tulajok már nyomulnak más fele. Viszont elég érdekes lesz, ugyanis a 100,9-t én nagyon zavartan tudom bent a lakásba fogni, de a fél városban (Mohács) egész jól bejön. Szóval nagy szeletet vágnak ezzel.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 46