radukanorbert írta:FLaci81 írta:Ha már a minőségről van szó tényleg kéne valamit a Class -szal csinálni, lehetőleg olyannak aki ért is hozzá.
A zenék részletességét nem igazán hallani, a vájt fülűeknek ez zavaró lehet (nekem zavaró), míg pl. egy N-Joy rádióban, vagy R1-en, vagy egyéb helyi rádiónál, vagy külföldi Osztrák adóknál (pl. Kronehit), ez a probléma nem áll fenn.
Nem a vevőkészülékekkel van a gond, mert több készüléknél, több autóban, több féle vevőnél jön elő ez a gond, tehát magyarul nem a vevő oldalon van a hiba, hanem az adó oldalán.
És próbáltad több frekin? 
Próbáltam, ugyanez a helyzet a győri 101.4-gyel és a soproni 102.0-val is, valamint a pesti 103.3-mal is, de ez hullámzó, valamikor jobban hallani, valamikor kevésbé, de tökéletesen sose szűnik meg a gond, szerintem a gond még Pesten lehet, még mielőtt az adók megkapnák a jelet, de ez csak az én véleményem.
Van egy zeneszám ahol nagyon észrevenni a különbséget: Pitbull feat. Marc Antony - Rain Over Me!
Ezt a zenét meg kell hallgatni a Classon és mondjuk pl. egy Ozone Fm-en vagy R1-en ég és föld a különbség.
http://www.sunshine-live.de/
" Aki a diplomát csak tanulással tudja megszerezni, az pénzt is csak munkával fog keresni! "