RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#89231  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Enyém is 5 éves, de be van törve a kijelzője :D attól függetlenül működik (256MB-os)
A Rádió1 zenetára pont elférne rajt :punch:
 #89218  Szerző: djlacee

Enyém is 5 éves, de be van törve a kijelzője :D attól függetlenül működik (256MB-os)
 #89217  Szerző: szemilan

Csongii írta:
olvaso1 írta:Épp most néztem, 6 éves az MP3 lejátszóm. :shock:
Szerintetek ez jónak számít, vagy még nem "élt" sokat? :)
Én is a napokban előkotortam a régi mp3 lejátszómat. Kb 5 éves, de még működik. 512 megás. :shock: :shock:
Nekem a duplája :P
Nem is volt olcsó a mai viszonyokhoz mérve. :D
 #89216  Szerző: Csongii

olvaso1 írta:Épp most néztem, 6 éves az MP3 lejátszóm. :shock:
Én is a napokban előkotortam a régi mp3 lejátszómat. Kb 5 éves, de még működik. 512 megás. :shock: :shock:
 #89214  Szerző: szemilan

Épp most néztem, 6 éves az MP3 lejátszóm. :shock:
 #89173  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:Fogyasztoi oldalrol, ha mar be van epitve a fogy-arba, akkor csak lopassal tudnad, nem befizetni... A forgalmazok/gyartok megint nem tudnak vele mit kezdeni, mert errol jogszabaly rendelkezik.
LuciFerko írta: Mi lenne ha csoportosan MINDENKI megtagadná a jogdíjak befizetését az országban?

Ja, csakis a Rádiók és TV-t tudnák megtagadni a befizetést. De valószínűleg nem lenne elég nagy érvágás nekik. :|
 #89157  Szerző: asimov

Fogyasztoi oldalrol, ha mar be van epitve a fogy-arba, akkor csak lopassal tudnad, nem befizetni... A forgalmazok/gyartok megint nem tudnak vele mit kezdeni, mert errol jogszabaly rendelkezik.
LuciFerko írta: Mi lenne ha csoportosan MINDENKI megtagadná a jogdíjak befizetését az országban?
 #89154  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
olvaso1 írta:Január 1-től a külső merevlemezek is jogdíjkötelesek, azaz az árukba beépül a szerzőijogdíj-kompenzáció, amellyel az Artisjus az illegális másolás, zeneletöltés miatti bevételkiesést próbálja kompenzálni. Egy külső merevlemezre a jogdíj kapacitástól függően 1700-4500 forint.

http://www.hwsw.hu/hirek/47976/merevlem ... isjus.html

Nem gondolkodott még el náluk senki azon, hogy ha nem lennének ilyen drágák a lemezek, akkor nem lenne ennyire népszerű a warez?
Bár én ebben kételkedek. A mai fiatalság a youtube-t részesíti előnyben. Az meg ingyen van.
Az mp3 letöltögetés rég idejét múlta.

Én is olvastam. Vicc, főleg hogy tömi az ország a zsebét ezeknek ott. A jó része az Artisjushoz megy, akik a fele pénzt se adják oda annak, akinek járna. Így meg inkább...
Mi lenne ha csoportosan MINDENKI megtagadná a jogdíjak befizetését az országban?
 #89153  Szerző: Csongii

olvaso1 írta:Január 1-től a külső merevlemezek is jogdíjkötelesek, azaz az árukba beépül a szerzőijogdíj-kompenzáció, amellyel az Artisjus az illegális másolás, zeneletöltés miatti bevételkiesést próbálja kompenzálni. Egy külső merevlemezre a jogdíj kapacitástól függően 1700-4500 forint.

http://www.hwsw.hu/hirek/47976/merevlem ... isjus.html

Nem gondolkodott még el náluk senki azon, hogy ha nem lennének ilyen drágák a lemezek, akkor nem lenne ennyire népszerű a warez?
Bár én ebben kételkedek. A mai fiatalság a youtube-t részesíti előnyben. Az meg ingyen van.
Az mp3 letöltögetés rég idejét múlta.

Én is olvastam. Vicc, főleg hogy tömi az ország a zsebét ezeknek ott. A jó része az Artisjushoz megy, akik a fele pénzt se adják oda annak, akinek járna. Így meg inkább...
 #89147  Szerző: asimov

Azert akad erdekesebb hir is :)
Robotok versenyeznek a műegyetemen
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 542