RADIOSITE Fórum

• Class FM

#90023  Szerző: LuciFerko

Egy országos rádióban miért nem lehet erre figyelni?
 #90021  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Valami youtube rip minőségű zene megy :gülü2:
Előfordul, múltkor meg mono-ban ment néhány szám.
 #90019  Szerző: LuciFerko

Valami youtube rip minőségű zene megy :gülü2:
 #89684  Szerző: LewyDee

én azon csodálkozom, hogy nem az volt az nmhh álláspontja, elengedjük ezt a fizetési kötelezettséget, mert eddig oly pontos volt a befizetéssel és a hírblokkjaiban olyan hírek mentek amely nekünk kedves :D
 #89643  Szerző: Richmonde

Ja, és hol volt ezen nemes eszme, hogy "hallgatók védelme" a Danubius és a Sláger kivégzésénél??? TÖNKRETETTÉK A PIACOT a k**va életbe már :wailing:
 #89642  Szerző: Richmonde

Szelerailway írta:"Amit szabad Jupiternek..." "Mert a Mi szívünknek kedves!":

http://www.mmonline.hu/cikk/reszletben_ ... a_class_fm
Bocs, de a belem akar kifordulni :vomit: Attól függetlenül, hogy narancs rádió, jól össze van rakva. Ez vitathatatlan. Na de ez már mindenen túlmegy. Legalább a látszatát hagyták volna meg, hogy megszorongatják, de ez...... :ayfkm:
 #89446  Szerző: radukanorbert

olvaso1 írta:53/2012. Az ADVENIO Zrt. (Class FM) országos rádiós médiaszolgáltató részletfizetés iránti kérelme.

:S
Ezen szerintem semmi meglepő.
1) Uborkaszezon van
2) Amíg nem döntenek, addig nem kell fizetni
3) Ha döntöttek, akkor részletben fizetik ki azt amit amúgy egybe kéne
 #89383  Szerző: szemilan

53/2012. Az ADVENIO Zrt. (Class FM) országos rádiós médiaszolgáltató részletfizetés iránti kérelme.

:S
 #89235  Szerző: dlevi94

Attis írta:
csadam írta:
Jozsfm964 írta:Az még érdekelne, hol lehetne megreklamálni a Class fm hangminőségét? Iszonyatosan rosszul szól az adó, néha nagyon torzít!
Dinamika az teljesen elveszik! A dalok részletessége pocsék! Írtam a médiahatóságnak de ők egy sablont küldtek arra hivatkozva hogy biztos a vétel rossz. De könyörgöm nem a vétel a rossz!!!
Választ előre is köszi! Nem igaz hogy nem veszik észre!
Nekem 3 helyről is jön (Kabhegy, Győr, Sopron), és mindegyik máshogy szól. Kabhegy a legtorzabb és Sopron a legtisztább.
Az előbb egy Beyonce-szám alatt kapcsolgattam a kab-hegyi és pécsi adó között. A 100,5 sokkal szebb, a 105,5 a mély hangoknál még picit torzít is. Vételi probléma nem volt.
Összehasonlítottam a kékesi, tokaji, és a debreceni adót, de csak kis hangzásbeli különbséget tapasztaltam közöttük....
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 510