LuciFerko írta:Valami youtube rip minőségű zene megyElőfordul, múltkor meg mono-ban ment néhány szám.
LuciFerko írta:Valami youtube rip minőségű zene megyElőfordul, múltkor meg mono-ban ment néhány szám.
Szelerailway írta:"Amit szabad Jupiternek..." "Mert a Mi szívünknek kedves!":Bocs, de a belem akar kifordulni
http://www.mmonline.hu/cikk/reszletben_ ... a_class_fm
olvaso1 írta:53/2012. Az ADVENIO Zrt. (Class FM) országos rádiós médiaszolgáltató részletfizetés iránti kérelme.Ezen szerintem semmi meglepő.
Attis írta:Összehasonlítottam a kékesi, tokaji, és a debreceni adót, de csak kis hangzásbeli különbséget tapasztaltam közöttük....csadam írta:Az előbb egy Beyonce-szám alatt kapcsolgattam a kab-hegyi és pécsi adó között. A 100,5 sokkal szebb, a 105,5 a mély hangoknál még picit torzít is. Vételi probléma nem volt.Jozsfm964 írta:Az még érdekelne, hol lehetne megreklamálni a Class fm hangminőségét? Iszonyatosan rosszul szól az adó, néha nagyon torzít!Nekem 3 helyről is jön (Kabhegy, Győr, Sopron), és mindegyik máshogy szól. Kabhegy a legtorzabb és Sopron a legtisztább.
Dinamika az teljesen elveszik! A dalok részletessége pocsék! Írtam a médiahatóságnak de ők egy sablont küldtek arra hivatkozva hogy biztos a vétel rossz. De könyörgöm nem a vétel a rossz!!!
Választ előre is köszi! Nem igaz hogy nem veszik észre!