RADIOSITE Fórum

• Kerek1 Rádió - Kerekegyháza - 89.9 MHz

#89959  Szerző: Csongii

kerek1radio írta:szia

20 perces hírmagazin ment... sztem ebbe kapcsolódtál bele. mellesleg 30 perces lesz és ha kialakul, akkor nem egybe megy majd, hanem 3x10 perces blokkokban (egyébként így is szabadalmaztattuk a média hivatalnál:) ), közte zenével. ezt vállaltuk be. ez a hírvilág című műsorszámunk, mely egy kvázi hírösszefoglaló. ez minden negyedik órában hallható. 00,04,08,12,06,20.... inkább ez mint hogy még valami magazinműsort le kelljen gyártani... ezt csak össze kell vágni és napi 6 órát már is teljesítettünk a közszolgálatiságból.... :yeah:

Hjaaa értem. Végül is jogos. Na hajrá akkor. :)

Amúgy, ha jól hallottam és összekötöttem a fejembe, nektek 66-67% magyart kell játszanotok!? Csak feltűnt a sok magyar zene, de legalább jók szólnak. :)
 #89958  Szerző: kerek1radio

szia

20 perces hírmagazin ment... sztem ebbe kapcsolódtál bele. mellesleg 30 perces lesz és ha kialakul, akkor nem egybe megy majd, hanem 3x10 perces blokkokban (egyébként így is szabadalmaztattuk a média hivatalnál:) ), közte zenével. ezt vállaltuk be. ez a hírvilág című műsorszámunk, mely egy kvázi hírösszefoglaló. ez minden negyedik órában hallható. 00,04,08,12,06,20.... inkább ez mint hogy még valami magazinműsort le kelljen gyártani... ezt csak össze kell vágni és napi 6 órát már is teljesítettünk a közszolgálatiságból.... :yeah:
 #89952  Szerző: Csongii

Most hallgatom kicsit, nálatok negyedkor vannak a hírek!? Vagy ez a nagy hírblokk dolog itt negyed 9 kor volt csak így?!
Remélem mihamarabb lesznek reklámozóitok is. :boldog:
Eddig jó kis zenék mennek. :party:
 #89708  Szerző: Nightman

Roger írta:Jó is ez így ahogy van... szól hajnalba munkába készülve, munka után - gépezés közben...szóval :yes:
Ennyi.. Fel a fejjel! :yes:
 #89707  Szerző: Roger

Jó is ez így ahogy van... szól hajnalba munkába készülve, munka után - gépezés közben...szóval :yes:
 #89703  Szerző: kerek1radio

szia tomi

először is köszi... másodszor meg két hete indultunk és tulajdonképpen a látszattal ellentétben még semmi sincs rendben a tartalmi szolgáltatásunkban... remélem nem lesz ezekből a napokból monitoring... bár már jeleztem nekik telefonon, hogy nem a papírforma szerint startoltunk... reklám van... kemény 1 hirdető, de őket is csak a hírek szponzorációja miatt gyűjtöttem be... egyszerűen semmire sincs időm... még meghalni sem... pedig már arra felé járok, annyira fáradt vagyok... :) ja és az fm hangzása jobb minőségű mint a stream, de ugyanazok a beállítások... a stream le van butítva 128 kbps-re
 #89700  Szerző: Nightman

Apa,a stream hangzása nemtom megegyezik-e az Fm-ével,de a basszust nem sajnáltad.. :) A Neonál sincs ennyi,pedig ők se sajnálják.. mondjuk nekem bejön.. 20 perce szól,a zenei válogatás sztem fain,picit így elsőre danubius-osnak tűnik,de legalább nem vagytok majom rádió.. Azt viszont sajnálom hogy a reklámblokkban csak magatokat hirdetitek,pedig.... Na mindegy,én drukkolok! -Tamás :boldog: 8-) Na és milyen a fogadtatás? :) Közben nézelődtem....honlap? Ha van is,a google első 10 találatában nem vagytok.. :S
 #89290  Szerző: LuciFerko

majd holnap csinálok mérést egy szeletelős zenéről 2 féle procibeállíttással, ugyan akkora löket mellett, azt meglátjátok mekkora különbségek vannak :)
 #89287  Szerző: radukanorbert

Csongii írta:Tudom azért nagyjából. Nem is akarom kritizálni meg semmi, valóban jól dolgoznak. Annyit mondtam, hogy van majd olyan jó kevesebb pénzért Baján. Legalábbis úgy tudom, hogy erősen olcsóbbak. Ráadásul nem csak adókat és antennákat állítanak, hanem minden stúdió elektronikát megjavítanak, amit a Janiék tudtommal nem. Lehet hallottál már róluk. http://www.hatteripari.hu/
Jaja, hallottam róluk, jó cég :) Bár nálunk egy antennára közel 20%-al nagyobb ajánlatot adtak, mint a Jani.
Ha sorrendet kéne felállítani, ők a második helyen vannak Jani után. Ami tényleg előnyük, hogy több mindennel foglalkoznak
 #89285  Szerző: Csongii

Tudom azért nagyjából. Nem is akarom kritizálni meg semmi, valóban jól dolgoznak. Annyit mondtam, hogy van majd olyan jó kevesebb pénzért Baján. Legalábbis úgy tudom, hogy erősen olcsóbbak. Ráadásul nem csak adókat és antennákat állítanak, hanem minden stúdió elektronikát megjavítanak, amit a Janiék tudtommal nem. Lehet hallottál már róluk. http://www.hatteripari.hu/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11