Bár most ebben az órában volt egy régebbi zene... ATB - Believe In Me... ez 2005 -ös vagy 2006-os zene... tehát csak van elszórogatva... bár ez pont nem egy olyan emlékezetes classicja ATB-nek...

molnarb írta:Én értem ezt a HOTAC formátumot és szerintem se rossz ötlet... Báááár óránként 1-1 classicot el tudnék képzelni akár RnB, akár Dance dalokból... mint Anno volt a Roxy Classic vagy a Before Deejay rovat azokon a rádiókon időközönként elszórva... nem fáj az arculatnak és tekintettel arra, hogy nagyon sok dalt lehet a classic kalap alá venni, nagyon soká fordulna át azoknak a rotálása, így minden alkalommal olyan hatást kelthet a hallgatókban, hogy "úúú basszus ezt de rég hallottam és milyen jó volt"....Támogatom ezt a javaslatot. Mondjuk szerintem az is egy jó lépés e felé, hogy régi daloknak valami frissebb feldolgozását játsszák, mint például amit előző hozzászólásomba írtam, mert ezek stílusra nagyon is beleillenek az arculatba, mégis azt a hatást kelti a hallgatóba, hogy "úúú basszus ezt de rég hallottam és milyen jó volt". Bennem legalábbis ezt keltette
akos9277 írta:Biztos jó ötlet szembemenni egy olyan erős brand-el, mint a Rádió1? Jól átrágtátok szakmailag? Bár nem ismerem az ottani helyzetet, de gyanítom nagyobb igény lenne egy vegyesebb zenei kínálatú, régebbi zenéket is játszó rádióra. Az újdonság erejével nagyot lehet durrantani, utána viszont nem lesz kérdés, hogy ha valaki ugyan azt kapja két helyről is, akkor melyiket választja, a divatrádiót vagy a félig ismeretlen rádiót, ismeretlen műsorvezetőkkel. Minden rosszindulat nélkül írtam mindezt.Kb. az R1 brand most dőlt meg. DHT/Edmee - Listen to your heart
asr27 írta:"Zeneileg tény, hogy nagyon hasonlít az R1-re"Kb ugyanezt írtam én is
Én ebben nem értek egyet. Tény, hogy vannak zenék amelyek itt is és a R1-en is mennek, de itt jóval több a magyar zene és változatosabb a zenei kínálat is. A R1-en több az ismétlés.
akos9277 írta:Biztos jó ötlet szembemenni egy olyan erős brand-el, mint a Rádió1? Jól átrágtátok szakmailag? Bár nem ismerem az ottani helyzetet, de gyanítom nagyobb igény lenne egy vegyesebb zenei kínálatú, régebbi zenéket is játszó rádióra. Az újdonság erejével nagyot lehet durrantani, utána viszont nem lesz kérdés, hogy ha valaki ugyan azt kapja két helyről is, akkor melyiket választja, a divatrádiót vagy a félig ismeretlen rádiót, ismeretlen műsorvezetőkkel. Minden rosszindulat nélkül írtam mindezt.Mondjuk az szerintem mellettük szól, hogy kicsit nagyobb a zenei kínálat. Zeneileg tény, hogy nagyon hasonlít az R1-re, de őket az fogja hallgatni, akik szeretik az új zenéket, de már unják a napi 10 ismétlést.
akos9277 írta:Biztos jó ötlet szembemenni egy olyan erős brand-el, mint a Rádió1? Jól átrágtátok szakmailag? Bár nem ismerem az ottani helyzetet, de gyanítom nagyobb igény lenne egy vegyesebb zenei kínálatú, régebbi zenéket is játszó rádióra. Az újdonság erejével nagyot lehet durrantani, utána viszont nem lesz kérdés, hogy ha valaki ugyan azt kapja két helyről is, akkor melyiket választja, a divatrádiót vagy a félig ismeretlen rádiót, ismeretlen műsorvezetőkkel. Minden rosszindulat nélkül írtam mindezt.- Ez helyi.