RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #89524  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Mihály, nem vagy képben, nem ezért lettem kezdő, de mindegy.
Hogy valaki ékezet nélkül ír, nem gond, ha ez az egy lehetősége van. Lehet, felétek se kapni magyar billentyűzetet, megértem.
Klubrádió: nekem az a véleményem - mint előbb is írtam -, hogy ez egy pályázat volt, amin elbukott. Lehet vitatni a kiírást (valóban gusztustalan volt, hogy a vállalt szöveg/zene arányt nem is teljesíthette), de mint tudjuk, a legjobb pályázatot a 95,3-ra épp a Klub adta be. Azonban volt anyagi vonzata is, abban keveset ajánlottak (megint gusztustalan, hogy a nyertes csak mondott valamit, aztán vagy fizet, vagy nem, de ezt még nem tudhatjuk előre). Ha a kormány elegánsan akarta volna megoldani a Klubrádió elhallgattatását, hagyhatta volna nyerni, és ezen a frekin a kereskedelmi besorolással úgyis bebukott volna a Klubrádió. Szerintem még idén lesz másik frekije, a tippem a 92,9.
Tudtommal laptopról van.
 #89523  Szerző: Glenn

:sealed:
 #89519  Szerző: asimov

A Klubradio eseteben, tetszik-nem tetszik (eppen azert, mert idezem: "ellenzeki szocso") nem lehet megkerulni a politikat, mikent arra Te magad is -igaz, nem keves ironiaval- utaltal. (A hirkozlesuk olyan amilyen, de nem volt muszaj hallgatni. En is csak idonkent hallgatom, es jobbara neten, tehat felolem akar meg is szunhet a budapesti sugarzasuk, csakhogy ez a tortenet nem rolam szol.)
Magyarsag: nem mintha barmit is bizonyitanom kellene.... itt szulettem (es az oseim is, harom generaciora visszamenoleg biztosan), es foleg itt elek, itt dolgozok es ide fizetek adot is. Ettol nemigen lehet "magyarabbnak" lenni, es elegge gazos dolog az ekezetek hasznalatatol fuggove tenni annak a megiteleset, hogy valaki magyar-e vagy sem. A Kanadaban, USA-ban, vagy akar a kornyezo orszagokban elo -es altalaban elkepeszto helyesirast produkalo- magyarokat is igy lehuznad?
Az ekezeteken felul, nemigen van gond a helyesirasommal, ellenben van olyan forumtag, akinek ekezetekkel egyutt is katasztrofa a helyesirasa. Most akkor?
Ez itt nem nyelvmuvelo forum, de ezzel egyutt is -mivel van modorom- annakidejen a legelso(!) hsz-emben rakerdeztem arra, hogy gond-e az ekezet nelkuli irasmod, es nem jelezte senki -Te sem, akarhol is voltal akkor- hogy ez baj. Olyan valaszok jottek, hogy probaljuk meg, stb. Azthiszem, tettem annyit le az asztalra, hogy ez beleferjen. Es meg fogok is.
FB-re neha bekuldok egy politikai jellegu hirt (kb. heti egyet) ha ezt erted "nyomas alatt", akkor rendben van. (Nem mellesleg ket-harom "tetszik" mindig jon ezekre, de ez egy masik dolog.) Jah, es mindezt nem alnev alatt teszem.
A jovoben -a tobbiek erdekeben- irj privatban, es vevo vagyok minden pozitiv gondolatra!
Ezt, itt zarjuk le.
-
Valoszinuleg azert lettel "kezdo", mert -szerintem, bar ehhez nem ertek- volt egy teljes site koltoztetes, az elozo tarhelyszolgaltato inkorrekt eljarasa miatt.
Pasa írta:Felejtsük már el ezt a Klubrádió hülyeséget! Elbuktak egy pályázatot, ennyi. Persze balos szócső volt, nyilván a gonosz jobbos kormány tett nekik keresztbe. Biztos csak az objektív híreket sugározták, így egyértelműen sérül a magyar szólásszabadság(?). Na kíváncsi vagyok, erre ki mit reagál (ékezetes betűkkel persze, ha magyar)?
...
 #89494  Szerző: Glenn

#89493  Szerző: bunyospityu

Pasa írta:Felejtsük már el ezt a Klubrádió hülyeséget! Elbuktak egy pályázatot, ennyi. Persze balos szócső volt, nyilván a gonosz jobbos kormány tett nekik keresztbe. Biztos csak az objektív híreket sugározták, így egyértelműen sérül a magyar szólásszabadság(?). Na kíváncsi vagyok, erre ki mit reagál (ékezetes betűkkel persze, ha magyar)?
LIKE ! :lol:
 #89492  Szerző: bunyospityu

rmihaly76 írta:A Klubradio (mint egy szem ellenzeki radio) budapesti frekijenek az elvetele korul kialakult "botrany", illetve a Klubradio keszulodo pere most sokkal kissebb gond a kormanynak (kormanyzati PR-nak), mint Schmitt Pal doktorijanak a plagiumgyanuja es a brusszeli kotelezettsegszegesi eljarasok lefolytatasa.
zotya54 írta: És ennek mi köze egy (magyarnak nevezett) rádióhoz?Vagy egyáltalán a rádiózáshoz?...
Mihály nem tévedtél rossz oldalra, itt pol mentes volt eddig minden ... nyomd már máshol ... :hit:
 #89490  Szerző: Glenn

#89487  Szerző: asimov

A Klubradio (mint egy szem ellenzeki radio) budapesti frekijenek az elvetele korul kialakult "botrany", illetve a Klubradio keszulodo pere most sokkal kissebb gond a kormanynak (kormanyzati PR-nak), mint Schmitt Pal doktorijanak a plagiumgyanuja es a brusszeli kotelezettsegszegesi eljarasok lefolytatasa.
zotya54 írta: És ennek mi köze egy (magyarnak nevezett) rádióhoz?Vagy egyáltalán a rádiózáshoz?...
 #89479  Szerző: zotya54

rmihaly76 írta:Jelenleg a kotelessegszegesi eljarasok, es Dr.(?) Schmitt Pal, alapveto normaknak sem megfelelo doktorija miatt sokkal jobban faj most a kormanyparti mediasok feje. A hvg.hu ezt elindito cikke ota, a koztarsasagi elnokunk elhagyta a Dr. elotagot a neve elol, az MK-ban lehozott torvenyek alairasanal!
Ez persze semmit nem jelent, es butasag lenne kovetkezteteseket ebbol levonni, de legalabbis erdekes teny, mikent az is, hogy ezugyben nagyon nagy a csend a kormanyzati hivatalokban ahelyett, hogy Schmitt Pal azonnal pert inditott volna a hvg.hu ellen, vagy -ez lett volna legokosabb- csak siman lehulyezte volna az erintett ujsagirokat, es pont, vege az ugynek.
A koztarsasagi elnokunk -es hat a partja- szamara PR szempontjbol ez a titkolozas a leheto legkartekonyabb dolog, amit csak elkovethetnek az illetekesek.
És ennek mi köze egy (magyarnak nevezett) rádióhoz?Vagy egyáltalán a rádiózáshoz?...
 #89436  Szerző: asimov

Jelenleg a kotelessegszegesi eljarasok, es Dr.(?) Schmitt Pal, alapveto normaknak sem megfelelo doktorija miatt sokkal jobban faj most a kormanyparti mediasok feje. A hvg.hu ezt elindito cikke ota, a koztarsasagi elnokunk elhagyta a Dr. elotagot a neve elol, az MK-ban lehozott torvenyek alairasanal!
Ez persze semmit nem jelent, es butasag lenne kovetkezteteseket ebbol levonni, de legalabbis erdekes teny, mikent az is, hogy ezugyben nagyon nagy a csend a kormanyzati hivatalokban ahelyett, hogy Schmitt Pal azonnal pert inditott volna a hvg.hu ellen, vagy -ez lett volna legokosabb- csak siman lehulyezte volna az erintett ujsagirokat, es pont, vege az ugynek.
A koztarsasagi elnokunk -es hat a partja- szamara PR szempontjbol ez a titkolozas a leheto legkartekonyabb dolog, amit csak elkovethetnek az illetekesek.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 137