A Klubradio eseteben, tetszik-nem tetszik (eppen azert, mert idezem: "ellenzeki szocso") nem lehet megkerulni a politikat, mikent arra Te magad is -igaz, nem keves ironiaval- utaltal. (A hirkozlesuk olyan amilyen, de nem volt muszaj hallgatni. En is csak idonkent hallgatom, es jobbara neten, tehat felolem akar meg is szunhet a budapesti sugarzasuk, csakhogy ez a tortenet nem rolam szol.)
Magyarsag: nem mintha barmit is bizonyitanom kellene.... itt szulettem (es az oseim is, harom generaciora visszamenoleg biztosan), es foleg itt elek, itt dolgozok es ide fizetek adot is. Ettol nemigen lehet "magyarabbnak" lenni, es elegge gazos dolog az ekezetek hasznalatatol fuggove tenni annak a megiteleset, hogy valaki magyar-e vagy sem. A Kanadaban, USA-ban, vagy akar a kornyezo orszagokban elo -es altalaban elkepeszto helyesirast produkalo- magyarokat is igy lehuznad?
Az ekezeteken felul, nemigen van gond a helyesirasommal, ellenben van olyan forumtag, akinek ekezetekkel egyutt is katasztrofa a helyesirasa. Most akkor?
Ez itt nem nyelvmuvelo forum, de ezzel egyutt is -mivel van modorom- annakidejen a legelso(!) hsz-emben rakerdeztem arra, hogy gond-e az ekezet nelkuli irasmod, es nem jelezte senki -Te sem, akarhol is voltal akkor- hogy ez baj. Olyan valaszok jottek, hogy probaljuk meg, stb. Azthiszem, tettem annyit le az asztalra, hogy ez beleferjen. Es meg fogok is.
FB-re neha bekuldok egy politikai jellegu hirt (kb. heti egyet) ha ezt erted "nyomas alatt", akkor rendben van. (Nem mellesleg ket-harom "tetszik" mindig jon ezekre, de ez egy masik dolog.) Jah, es mindezt nem alnev alatt teszem.
A jovoben -a tobbiek erdekeben- irj privatban, es vevo vagyok minden pozitiv gondolatra!
Ezt, itt zarjuk le.
-
Valoszinuleg azert lettel "kezdo", mert -szerintem, bar ehhez nem ertek- volt egy teljes site koltoztetes, az elozo tarhelyszolgaltato inkorrekt eljarasa miatt.
Pasa írta:Felejtsük már el ezt a Klubrádió hülyeséget! Elbuktak egy pályázatot, ennyi. Persze balos szócső volt, nyilván a gonosz jobbos kormány tett nekik keresztbe. Biztos csak az objektív híreket sugározták, így egyértelműen sérül a magyar szólásszabadság(?). Na kíváncsi vagyok, erre ki mit reagál (ékezetes betűkkel persze, ha magyar)?
...