Természetesen kisközösségi! Mondjuk jogos a felvetés, senki sem nevezte nevén a dolgot!
Mondjuk nem is lehetett ez véletlen, mert az olyan felvetésekre, hogy "remélem, a Nyugati medencében is fogható lesz", mély hallgatás volt a válasz. 
Ma az északi parton autóztam és gondoltam, hogy belehallgatok a rádióba. Nem volt egyszerű, ez a 15 km-es vonzáskörzet azért barokkos túlzásnak tűnik.
Nagyjából Siófoktól mérve 10-15 km-es légvonalbeli távolságban autóztam. Még a parthoz közel is rossz minőségben jött az adás, kicsit távolabb a Balatontól, házak takarásában pedig sokszor sehogy. Jellemző, hogy például Balatonfűzfő és Balatonkenese között, ahol közvetlenül a vízpart mellett halad a 71-es út, rálátni Siófokra és mégis élvezehetetlen minőségben lehet csak fogni a rádiót.
Márpedig, ha autóból külterületen ez a helyzet, akkor a Balaton keleti, illetve északkeleti részén lakáson belül, egy egyszerű rádióval szinte esélytelen.
Azért furcsa ez, mert az eddigi siófoki rádiók általában ilyen távolságban egész jó minőségben szóltak. Ez tulajdonképpen egy kisközösségi freki?