RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#93976  Szerző: Csongii

faingyőző írta:
Csongii írta:Felötlött bennem egy kérdés. Jól sejtem, hogy egy adott rádió csak azt a műsort adhatja le, ami szerepel abban a műsortervben, amit az NMHH elfogadott?
Ergo, ha másik műsort csinál, ami nincs hivatalosan elfogadva, azért jár az ejnye-bejnye fentről, amikor észreveszik?!
Szerintem kapnának. ugyanúgy,ahogy a tv-k
Köszi a választ. Akkor érdeklődéssel várom a fejleményeket, amennyiben lesznek.
 #93963  Szerző: faingyőző

Csongii írta:Felötlött bennem egy kérdés. Jól sejtem, hogy egy adott rádió csak azt a műsort adhatja le, ami szerepel abban a műsortervben, amit az NMHH elfogadott?
Ergo, ha másik műsort csinál, ami nincs hivatalosan elfogadva, azért jár az ejnye-bejnye fentről, amikor észreveszik?!
Szerintem kapnának. ugyanúgy,ahogy a tv-k
 #93823  Szerző: Csongii

Felötlött bennem egy kérdés. Jól sejtem, hogy egy adott rádió csak azt a műsort adhatja le, ami szerepel abban a műsortervben, amit az NMHH elfogadott?
 #89844  Szerző: nyikolaj

Miskolcon a 101,6 mhz-en nyert a Mátra,és októbertől elindult a Radio M nevű rádió!Hamarosan Kazincbarcika és Ózd is kapcsolódik az éterbe.
 #89735  Szerző: Attis

A „Cohn-Bendit-ügy” és a „Lomnici-ügy” által felvetett kérdések nem tartoznak a médiaszabályozás hatálya alá.
Na ez a legalja... :vomit:
Ezek a panaszok természetesen tárgyai lehetnek polgári vagy büntetőjogi személyiségvédelmi eljárásnak (jelen esetben Daniel Cohn-Bendit vagy Lomnici Zoltán kezdeményezhetett volna bírósági eljárásokat), de nem lehetnek tárgyai a médiahatóság eljárásának. Az ugyanis valóban veszélyeztetné a sajtószabadságot, ha egyes riportok valódisága, valóságtartalma, hitelessége felől a hatóságnak kellene döntést hoznia.
Hmmmm.. Érdekes kifogás...
Jelen esetben a kiegyensúlyozott tájékoztatás szabályának megsértéséről sincs szó, mivel az nem vonatkozik az ehhez hasonló esetekre, hanem az egyes, vitás közéleti kérdésekkel kapcsolatos többféle vélemény közzétételét követeli meg a hírműsoroktól.
És hol hangzott el az ellenvélemény???
Magyarul: NMHH=sóhivatal! :party:
 #89485  Szerző: szemilan

Gyurii írta:
mimi írta:
Gyurii írta:Új frekvenciák, illetve régi lejárt, elvett frekik újrapályáztatása mikor fog megkezdődni nem tudjátok?
mediatanacs.hu-ra fölmész, napirendeket, határozatokat, pályázatokat nézed, önálló vagy, ügyes vagy.
Aki nincs ezekkel teljesen tisztában, miért kell egyből lehurrogni? :stare: Amúgy kösz..

Azért, mert mindössze öt hozzászólásnyit kellett volna visszaolvasnod!? Pl.
Szerintem is jobb, ha mihamarabb megbarátkozol a Médiatanács honlapjával.
Mi sem tudunk többet annál, amit ott leírnak.
 #89483  Szerző: Gyurii

mimi írta:
Gyurii írta:Új frekvenciák, illetve régi lejárt, elvett frekik újrapályáztatása mikor fog megkezdődni nem tudjátok?
mediatanacs.hu-ra fölmész, napirendeket, határozatokat, pályázatokat nézed, önálló vagy, ügyes vagy.
Aki nincs ezekkel teljesen tisztában, miért kell egyből lehurrogni? :stare: Amúgy kösz..
 #89477  Szerző: mimi

#89475  Szerző: Csongii

Tegnap néztem az oldalt és a pesti 88,1 és a kilencven akármennyit most fogják pályáztatni pl, ha jól értettem.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 107