RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#89529  Szerző: szemilan

Pasa írta:Hát persze, de hova tegyem szerinted? Vitaindítónak szántam (vagy vitafolytatónak), de még mindig jobb, mintha valamelyik rádiós témájú topikba írnám, nem?
(mint egyesek)
Egy politikával foglalkozó fórumba jobban illene. Ez elvileg egy rádiókkal foglalkozó fórum. Sajnos a média felett "nagy hatalma" van a politikának, ez köztudott. Éppen ezért a helyén kell kezelni a dolgokat.
A Klub Rádió esetében is ezért merült fel a politika, ugyanígy a Lánchíd Rádió esetében.

Nem értem, hogy a te hozzászólásod hogyan kapcsolódik valamelyest a rádiózáshoz.

Az rendben van, hogy egyes esetekben nem tudjuk függetleníteni a politikától a hozzászólásaink tartalmát, de ha nem kapcsolódik valahogyan a rádiózáshoz, kérlek benneteket, ne feszegessük. Megvan annak is a helye és ideje.
 #89527  Szerző: asimov

Ezt most lattam.. :D
Reszemrol maximalisan benne vagyok a "gyujtogatasmentes" kibeszelesben, pro es kontra, termeszetesen!
Pasa írta:Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit, főleg azokat, akik már a kezdetektől (2006) itt vannak velem együtt. Egy év után újra visszatértem, remélem senki sem fog belém kötni úgy, mint ahogy ez megtörtént egy évvel ezelőtt. Mimi... mindannyian egy hobbinak élünk (még ha nem is élünk meg ebből többnyire), ennek szellemében szeretnék itt hozzászólni mindenhez a jövőben. Mellőzném a politikát, de úgy látom, nem lesz ez egyszerű, pedig adminunk két éve törölte a politikai topikot (szerintem hiba volt, akkor is ezt mondtam).
Külön üdvözlöm rmihaly76 fórumtársat, akivel nyilván építő jellegű eszmecserét folytatunk majd FMDX és baljobb témákban egyaránt, pereskedés és egymás vagyonának felgyújtása nélkül. :lol:
Tehát szeretném, ha a Klubrádió, Lánchíd Rádió, MKR, stb. topikban a térerőről, műsorszerkezetről, hangzásról folyna a diskurzus, de tuti, hogy nem így lesz... :hehe:
 #89511  Szerző: Glenn

Hát persze, de hova tegyem szerinted? Vitaindítónak szántam (vagy vitafolytatónak), de még mindig jobb, mintha valamelyik rádiós témájú topikba írnám, nem?
(mint egyesek)
 #89508  Szerző: szemilan

Pasa írta:Sziasztok!
Mellőzném a politikát, de úgy látom, nem lesz ez egyszerű, pedig adminunk két éve törölte a politikai topikot (szerintem hiba volt, akkor is ezt mondtam).
Én újra itt vagyok, még mindig jobbos érzelmű vagyok, indulhat a buli!!!
:hehe:
Nem akarok beléd kötni, ne érts félre, de a következő hozzászólásod a topicban, máris a politikáról szól. :(
 #89507  Szerző: Glenn

Úgy gondolom, ez teljesen egyértelmű. Csak az nem érti, aki abszolút médiafüggő...
 #89505  Szerző: comet

Igazad van Pasa szerintem is műbalhé ez az EU-s cirkusz.Figyelem elterelés szerintem.
 #89496  Szerző: Glenn

Na kérem szépen, végre csatát (de még nem szabadságharcot) nyert a magyar kormány:
http://mno.hu/vezercikk/csupasz-indulatok-1044571
Orbán Viktor nagyszerű beszédet mondott. Azon kívül, hogy lemosta a pályáról az EU-s kritikusait, meggyőzte a komolyabb szürkeállománnyal rendelkező képviselőket (nincsenek ott sokan), hogy Magyarország közel sincs akkora szmötyiben, mint ahogy azt az ellenzéki sajtó tálalja. Mennyi is most a forint/euró árfolyam?
(303!)
Mi lesz most Kónbandival?
:hehe: :hehe: :hehe:
 #89491  Szerző: Glenn

Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit, főleg azokat, akik már a kezdetektől (2006) itt vannak velem együtt. Egy év után újra visszatértem, remélem senki sem fog belém kötni úgy, mint ahogy ez megtörtént egy évvel ezelőtt. Mimi... mindannyian egy hobbinak élünk (még ha nem is élünk meg ebből többnyire), ennek szellemében szeretnék itt hozzászólni mindenhez a jövőben. Mellőzném a politikát, de úgy látom, nem lesz ez egyszerű, pedig adminunk két éve törölte a politikai topikot (szerintem hiba volt, akkor is ezt mondtam).
Külön üdvözlöm rmihaly76 fórumtársat, akivel nyilván építő jellegű eszmecserét folytatunk majd FMDX és baljobb témákban egyaránt, pereskedés és egymás vagyonának felgyújtása nélkül. :lol:
Tehát szeretném, ha a Klubrádió, Lánchíd Rádió, MKR, stb. topikban a térerőről, műsorszerkezetről, hangzásról folyna a diskurzus, de tuti, hogy nem így lesz... :hehe:
 #89488  Szerző: asimov

Abszolute jogos a felvetes... csak gondoltam, hatha valaki veletlenul tudja... :)
Persze nezelodtem kozben temaba vago weboldalakon is, de nem lettem elorebb es csak ezert nem fogok regisztralni. Most.
Lehet, kesobb megis, mert nagyon furdal a kivancsisag :) Kozben egy ejjeli bagoly haver is hivott, mert neki is feltunt a fenyes pont.
A Google Sky Map.. hat nem tudom. A sima terkepuk faluhelyeken rettenetesen nagyokat csal.
olvaso1 írta:
rmihaly76 írta:A delnyugati egbolton, alacsonyan (kb 15 fok) valami nagyon vilagit... Fenyesebb, mint a Venusz es a Jupiter.
Tudja valaki, mi az?
Azt hiszem ezt egy másik fórumra szántad. :)
Na jó, nem piszkálódok. Sajnos nem tudom mi az.
Csillagászattal foglalkozó fórumokon előbb találsz megoldást szerintem.
 #89482  Szerző: djlacee

Vagy a Google Sky Map segíthet :yes:
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 542