RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#89530  Szerző: Glenn

rmihaly76 írta:Valamint nagyobb aramfogyasztassal is jar a nagyobb kimeno adoteljesitmeny, ugyhogy igen, a nagyobb "kakao" penzesebb mutatvany, beruhazasilag es uzemeltetesileg is. (Akarmifele radioadorol is legyen szo)
Ja, csak az engedélyest legkevésbé az áramfogyasztás érdekli. Nagyobb térerő = több hallgató, több reklámpénz, ez a lényeg.
 #89522  Szerző: asimov

Valamint nagyobb aramfogyasztassal is jar a nagyobb kimeno adoteljesitmeny, ugyhogy igen, a nagyobb "kakao" penzesebb mutatvany, beruhazasilag es uzemeltetesileg is. (Akarmifele radioadorol is legyen szo)
asr27 írta:
comet írta:
Pasa írta:Lehet, hogy játszottak ők is a teljesítménnyel, ahogy ez szokás manapság.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de a teljesítmény az pénz függő?
Igen, ha nagyobb az adó teljesítménye akkor drágább.
 #89517  Szerző: Glenn

comet írta:Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de a teljesítmény az pénz függő?
Nem, a teljesítmény engedélyfüggő. A koordinált frekiken (mindegyik ilyen mondjuk) meg van szabva, hogy mekkora teljesítménnyel lehet sugározni, és ezt az engedélyben le is írják. Ez általában jóval kevesebb, mint amit az engedélyes szeretne, ezért aztán feltekerik a végfokon a kakaót. Innentől már a hatóságon múlik, meddig szólhat 'normális' térerővel az adó.
 #89516  Szerző: asr27

comet írta:
Pasa írta:Lehet, hogy játszottak ők is a teljesítménnyel, ahogy ez szokás manapság.
Igen, ha nagyobb az adó teljesítménye akkor drágább.
 #89515  Szerző: asr27

Előfordulhat, de szerintem nem sugároznak akkora teljesítménnyel mint ami a radiosite.hu-n van írva(0,892), mert a Radio 1 erősebben jött pedig oda csak 0,457 van írva a magasság pedig szinte ugyanaz.
 #89514  Szerző: comet

#89513  Szerző: Glenn

Lehet, hogy játszottak ők is a teljesítménnyel, ahogy ez szokás manapság.
 #89512  Szerző: asr27

Pár hete a balatoni frekin is levettek kicsit a teljesítményből. M7-esen Balatonkeresztúrig szól csak el (Fonyódnál már időnként elhalkul), régebben elszólt legalább Zalakomárig. Múlt héten tapasztaltam!
 #89510  Szerző: Glenn

Azért egy darab ilyen tematikájú rádió elférne szerintem, de ez Rise topik...
 #89509  Szerző: comet

Szerintem mostanság senki nem meri bevállalni a régi zenéket. A Poptarisznyát is csak a neten csinálja B.Tóth
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 470