RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#89604  Szerző: Glenn

Így igaz.
(mégiscsak kéne egy olyan topik)
 #89602  Szerző: markfelt

Pasa írta:
Attis írta:Szerintem ne politizálj!
Rendben. Szerintem senki se...
Szerintem se kellene, de ha egyszer majdnem minden erről szól ma már Magyarországon, pláne a rádiózás terén, akkor kikerülhetetlen...

Csak az egymás szekálása nem szabadna, hogy megtörténjen, azért, mert más nézeteket vall.
 #89596  Szerző: Glenn

Attis írta:Szerintem ne politizálj!
Rendben. Szerintem senki se...
 #89574  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:LazlowHUN,Szd96 Boldog születésnapot kívánok!

@all: El akartam menni Hangmester tanfolyamra/oktatásra Pécsre. Szerintetek indul?! Naná, hogy nem. Nincs elég jelentkező. :cry:
Az Oktáv márciusban próbál indítani, a volt iskolámban azt mondták, hogy az eddigi februári időpont helyett, majd szeptemberben. Mondom de jó... :|
Oktávnál végeztem ezt el :) :) Pesten.
 #89571  Szerző: Csongii

LazlowHUN,Szd96 Boldog születésnapot kívánok!

@all: El akartam menni Hangmester tanfolyamra/oktatásra Pécsre. Szerintetek indul?! Naná, hogy nem. Nincs elég jelentkező. :cry:
Az Oktáv márciusban próbál indítani, a volt iskolámban azt mondták, hogy az eddigi februári időpont helyett, majd szeptemberben. Mondom de jó... :|
 #89553  Szerző: faingyőző

LazlowHUN,Szd96 Boldog Szülinapot nektek! :)
 #89536  Szerző: Attis

Pasa írta:Na kérem szépen, végre csatát (de még nem szabadságharcot) nyert a magyar kormány:
http://mno.hu/vezercikk/csupasz-indulatok-1044571
Orbán Viktor nagyszerű beszédet mondott. Azon kívül, hogy lemosta a pályáról az EU-s kritikusait, meggyőzte a komolyabb szürkeállománnyal rendelkező képviselőket (nincsenek ott sokan), hogy Magyarország közel sincs akkora szmötyiben, mint ahogy azt az ellenzéki sajtó tálalja. Mennyi is most a forint/euró árfolyam?
(303!)
Mi lesz most Kónbandival?
:hehe: :hehe: :hehe:
Szerintem ne politizálj!
 #89534  Szerző: djlacee

Nekem nem szúrt szemet
 #89533  Szerző: szemilan

Pasa írta:Teljesen igazad van. Eddig miért nem szúrt neked szemet az a totális politika, ami itt ment? Csak nem azért, mert eddig csak a kormányt szidta itt mindenki? Tiszta EP...
Észrevettem eddig is, de szemet hunytam felette és egyszerűen tovább léptem. Egyszerűen nem érdekelt. De most már sok.
Egyik pártot sem támogatom, ha ez megnyugtat.

Én annyit kérek, ha a jövőben politikával kapcsolatban ír valaki kommentet, az kapcsolódjon a rádiózáshoz.
 #89532  Szerző: Glenn

Teljesen igazad van. Eddig miért nem szúrt neked szemet az a totális politika, ami itt ment? Csak nem azért, mert eddig csak a kormányt szidta itt mindenki? Tiszta EP...
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 542