RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #89982  Szerző: LewyDee

“Klubrádió részéről határozottan állíthatjuk, hogy nem jött létre semmilyen megállapodás a Klubrádió és az Autórádió között. Ennek több oka van: Egyrészt nincs kétszáz millió forintja a Klubrádiónak a vásárlásra. Másrészt értelmetlen lenne 200 milliót költeni egy olyan frekvenciára, amelyet irreális feltételekkel nyert el az Autórádió. Az Autórádió bevállalt évi 75 millió forint + ÁFA műsorszolgáltatási díjat, ami a mai piaci viszonyok között kitermelhetetlen. Harmadrészt az Autórádió által elnyert frekvenciapályázat olyan műsorprogramot kínál, ami a Klubrádió számára lényegében teljesen értéktelen” - áll az ATV-nek elküldött közleményben.

hiszti az van, elnyomás is:) Nem szeretnének fizetni a frekiért, na most hogy magyarázzák ki hogy elakarják őket hallgatni, ha még ezt az ajánlatot is visszautasítják

Klubrádió. hányinger...
 #89873  Szerző: Zoey

Nem is olyan rosszak a budapesti eredményeik a legfrissebb, decemberi felmérésben...
Pl. reggel 6 és 10 között 15 évnél idősebbeket tekintve többen hallgatják, mint a Rádió 1-et, de 18-49-ben már nagyon alacsonyak a számok.
 #89833  Szerző: Glenn

:sealed:
 #89807  Szerző: asimov

Megmutatjak "a vilagnak" magukat a Klubradionak azok a szimpatizansai, akik a radioert demonstralni is hajlandok.
Marketinges szempontbol nezve a dolgot (a politikai felhangokat hanyagoljuk) ugyanaz a szituacio, mint a januar 2-an lezajlott kormanyellenes, es tegnapi, kormany melletti szimpatia demonstracio: "Megmutatjuk azt, hogy vagyunk!"
Nickman írta:Ahogy eddig is, ma is van tüntetés a Klubrádióért a Batthyány-örökmécsesnél, amit természetesen a rádió is közvetíti. Vajon elérnek valamit ezekkel a tüntetésekkel ?
 #89806  Szerző: Nickman

Ahogy eddig is, ma is van tüntetés a Klubrádióért a Batthyány-örökmécsesnél, amit természetesen a rádió is közvetíti. Vajon elérnek valamit ezekkel a tüntetésekkel ?
 #89547  Szerző: Snake

asr27 írta:"Budapestrol kiiktatasaval (egyelore ez a helyzet, a 92.9 meg nagyon log) nem lesz ellenzeki radio Budapesten, igy nem valaszthatja ezt az, aki ezt akarna valasztani."

Akkor az majd nézi az ATV-t. :D
Inkább szóljon zene a 92.9-en! Így is túl sok a "beszélgetős rádió" Budapesten.
jóvan akkor, ismét 1 remek hozzászólást sikerült produkálnod.
 #89540  Szerző: asr27

"Budapestrol kiiktatasaval (egyelore ez a helyzet, a 92.9 meg nagyon log) nem lesz ellenzeki radio Budapesten, igy nem valaszthatja ezt az, aki ezt akarna valasztani."

Akkor az majd nézi az ATV-t. :D
Inkább szóljon zene a 92.9-en! Így is túl sok a "beszélgetős rádió" Budapesten.
 #89535  Szerző: asimov

Igaz, csak tippeltem a kezdove valasod okat... de ha nem "muszaki hiba" volt -es te tudod is ezt- akkor hogyan lettel ujfennt "kezdo"? (csak erdekel)
Amugy, ennek -ezen az oldalon- nem sok jelentosege van. Engem csoppet sem zavarna az, ha meg mindig/megint kezdo lennek. Az csak egy darabszamot jelzo mutato, keves jelentoseggel bir.
Ekezetek: ironia a kobon... :)
Olyan -zart- forumban is vagyok tag, ahol kizarolag masok minositese alapjan lehet elorebb (vagy visszabb!) lepni, es pld. eloiras az szintiszta angol karakterkeszlet hasznalata, a kulfoldi tagok miatt.
Van itt ekezetes billentyuzet -talan harom is, a sok US mellett- es probaltam is hasznalni, de piszokul belekeveredtem az angol es az ekezetes billentyuzet kozotti kulonbsegekbe (ezek nem csak az ekezetekrol szolnak) es a fontossagi sorrend miatt csak az angolt gyakorlom es hasznalom, ugy huszonsok eve. Nekem meg pont az a bajom, hogy us-angol billentyuzetet egyre nehezebb beszerezni, raadasul kb. 8..10 honap alatt elhasznalok egyet.
Egy laptop, adott esetben lehet olcsobb, mint egy asztali gep, mert a laptopot magaddal viheted, ugyebar.. es ha melohoz is kell a hordozhato gep, akkor az asztali utan pluszban kell egy hordozhato masina is, tehat -adott esetben- az a gazdag, akinek asztali gepe IS van :P

A Klubradio-nak van sansza a 92.9-re, sot lenyegeben csak erre. Egyebkent nagyon ugy nez ki. hogy a Klubradio esetet illetoen, kb. egy velemenyen vagyunk. A "szolasszabadsag-feltes"-nek meg az az alapja, hogy a Klubradio, Budapestrol kiiktatasaval (egyelore ez a helyzet, a 92.9 meg nagyon log) nem lesz ellenzeki radio Budapesten, igy nem valaszthatja ezt az, aki ezt akarna valasztani.
Pasa írta:Mihály, nem vagy képben, nem ezért lettem kezdő, de mindegy.
Hogy valaki ékezet nélkül ír, nem gond, ha ez az egy lehetősége van. Lehet, felétek se kapni magyar billentyűzetet, megértem.
Klubrádió: nekem az a véleményem - mint előbb is írtam -, hogy ez egy pályázat volt, amin elbukott. Lehet vitatni a kiírást (valóban gusztustalan volt, hogy a vállalt szöveg/zene arányt nem is teljesíthette), de mint tudjuk, a legjobb pályázatot a 95,3-ra épp a Klub adta be. Azonban volt anyagi vonzata is, abban keveset ajánlottak (megint gusztustalan, hogy a nyertes csak mondott valamit, aztán vagy fizet, vagy nem, de ezt még nem tudhatjuk előre). Ha a kormány elegánsan akarta volna megoldani a Klubrádió elhallgattatását, hagyhatta volna nyerni, és ezen a frekin a kereskedelmi besorolással úgyis bebukott volna a Klubrádió. Szerintem még idén lesz másik frekije, a tippem a 92,9.
 #89525  Szerző: Glenn

:sealed:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 137