RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#89557  Szerző: Milán

:troll:
 #89555  Szerző: asr27

93.6 Rise off, 93.6 Face on :D
 #89212  Szerző: viktorio

Radio Face a Facebook-on politizált, és ugyanazt másolták át az újra elindított "Radio Café" facebook oldalára is.
Veres István rádiója jelenleg mind a kettő...
A régi cafe-sok az online elindult Nestont hallgatják...
 #89005  Szerző: Csongii

Chucky írta:No Emberek!

Kapott itt a Face hideget-meleget egyaránt.
De ami nekem lejött és ami szerintem lényeges:
Az, hogy ki nem fizetett kinek, biztosan fontos tényező, de engem nem érdekel!
Volt itt egy jó rádió (és most mondhatjátok, hogy így vagy úgy drogosok, meg egyszerűek mint a raklap), de nem erről van szó!
Kaptunk egy olyan zenei kínálatot, amit más rádiótól(éteri) még eddig nem. Ott voltak a nemzetközileg is elismert lemezlovasok műsorai heti rendszerességgel legálisan (hangsúlyozom, hogy legálisan), hisz a honlapjukon megtalálható volt a Face!
Sajnos rossz helyzet, hogy elég nagy nehézségek árán lehet frekvenciához jutni hazánkban. De kb. jellemzi is a piacot a hulladék!
Teljesen mindegy, hogy az elektronikus zenéért harcolunk, vagy a politikáért. Hisz a Klubrádió topicban ugyanezt olvasom, mint itt, csak más szemszögből. Ameddig így lesz, marad a sablon hulladék, amire senki sem kíváncsi és mégis mindenki. Mert ezt hallják és hallgatják az emberek napi 24 órában.
Először tehát a fejekben kell rendet tenni, hogy pl. nem Kasza Tibi a jövő és nem is a az x faktoros sztárocskák.
De a mai világban ez impossible!
:)
Of kóórsz, van benne sok igazság amit mondasz.
Én mondjuk a Rise FM-t hallgattam szívesen régebben, amikor pesti adásuk is volt. Azóta nagyon ritkán, pedig addig is csak online.
Viszont szerettem azt, hogy olyan zenéket sugároztak amit mások nem igazán. :)
 #89003  Szerző: asr27

djlacee írta:De most komolyan, nagy teljesítménnyel, kereskedelmi látszattal kalózkodtak (meg állítólag fognak is még), és ők vannak kiakadva, meg uszítják a népet? Szánalmas. Ráadásul szerintem a Face soha nem volt egy jó rádió, főleg emiatt a "csajokra hangolva" szlogen miatt, na meg azért, mert hivatalosan soha sem létezett..
Van akinek a Mária Rádió, Lánchíd, Klub, Bartók, Kossuth, Gazdasági Rádió a jó, gondolom te is ezek közé tartozol! Van akinek viszont a Face a jó rádió. Nem lehetünk egyformák, ha nem tetszik a Face akkor minek hallgatod? :unott: :hit:
Ja és még most is létezik a Face. ;)
 #89002  Szerző: asr27

LewyDee írta:Egy valami létezett a Rádió Infórum kft. koncessziós szerződése, amit a hatóság minden körülmények között mondva csinált indokokkal mondott fel. Mikor Veres kezébe került az infórum a médiahatóság felé kiakarta fizetni a felhalmozott fizetési elmaradásokat. Csak mivel a infórumnak semmilyen tőkéje nem volt ezért másik cége fizette volna a hatóság felé, de az (nmhh) ezt elutasította mert nem áll szerződéses viszonyban a másikkal csak az infórummal. Magyarán a médiatanács önhatalmulag zárta be a 88,1-et. (És esett el többtízmilliótól az állam)

úgyhogy én támogatom kalózkodjon csak nyugodtan a FACE ezek meg legyenek csak narancsfelfújtak. rohagyjanak meg!
Végre valaki aki normálisan leírta a tényeket! :yes: A többiek akik mocskolják a Facet szerintem húzzanak olyan rádió topikjába amelyikről tudnak is valami igazat írni! :unott:
 #88996  Szerző: harrapari

Zsolt írta:
LewyDee írta:[...]mivel a infórumnak semmilyen tőkéje nem volt ezért másik cége fizette volna a hatóság felé, de az (nmhh) ezt elutasította mert nem áll szerződéses viszonyban a másikkal csak az infórummal.
Teljesen egyértelmű más cég nem fizetheti ki a tartozást az NMHH felé. Pénzeket csak attól fogad el a hatóság akivel szerződésben áll. Ez korábban is így volt, most is így van. Ebben az esetben a Rádió Infórum Kft. tartozását csak a Rádió Infórum Kft. számlájáról elutalt összeggel lehet törleszteni. Semmi újdonság nincs ebben.
Ez pontosan így van. Nem is értem, hogy miért kell ebbe bármit is belekeverni, balról vagy jobbról? A jogosultság a Rádió Infórum Kft. tulajdona, az NMHH-val kötött szerződés alapján. Meg kellett volna venni a céget, feltőkésíteni és kifizetni a sarakat. Miután ezt nem tették meg, teljesen jogosan megszüntették a műsorszolgáltatást ezen a frekin (azt már csak itt zárójelben jegyzem meg, hogy a szerződést is meg kellet volna változtatni, mivel teljesen más programmal pályázott, mint amit a Face produkált). Az a gáz, hogy aki itt próbálkozott az nem veszi figyelembe, hogy ez most nem az x szórakozóhely, amit "átvesz" néhány kidobó emberrel, ez a biznyák kicsit másképp működik.
 #88991  Szerző: Zsolt

LewyDee írta:[...]mivel a infórumnak semmilyen tőkéje nem volt ezért másik cége fizette volna a hatóság felé, de az (nmhh) ezt elutasította mert nem áll szerződéses viszonyban a másikkal csak az infórummal.
Teljesen egyértelmű más cég nem fizetheti ki a tartozást az NMHH felé. Pénzeket csak attól fogad el a hatóság akivel szerződésben áll. Ez korábban is így volt, most is így van. Ebben az esetben a Rádió Infórum Kft. tartozását csak a Rádió Infórum Kft. számlájáról elutalt összeggel lehet törleszteni. Semmi újdonság nincs ebben.
 #88988  Szerző: Attis

LewyDee írta:
Attis írta:
Egy valami létezett a Rádió Infórum kft. koncessziós szerződése, amit a hatóság minden körülmények között mondva csinált indokokkal mondott fel.
Az X tízmillió forint adósság mondva csinált indok? Szerintem nem.
jajj, Attis olvasd már el egészében a kommentemet, értelmezd és utána véleményezz, de ne úgy hogy kiragadsz egy félmondatot és ráböfögsz valamit :))
Elolvastam. Csak éppen a lényeget ragadtam ki. Az összes többi butaság, a hozzászólásod utolsó sorával meg nem értek egyet. (Kivéve a narancsos dologgal.)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 174