RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#9002  Szerző: mg

jeek írta:Gondolom neked nem kellett 2,5 órát várni a csatlakozásra, de ha igen, akkor sem fizettél a jegy ára mellett plusz 520Ft-ot a semmiért, pardon a késésért.
attól, hogy nem kellett csatlakozásra várni, éppenséggel lehetett volna időre dolgom. akár még csatlakozásom is lehetett volna. arról nem is beszélve, hogy másfél órával korábbi busszal be kellett másznom, mert az utána következő busz pesti, arra meg, mint tudjuk, reménytelen a feljutás.
geci rohadt szar vasút, fujjj, szüntessükmeg
 #9000  Szerző: rsite1

jeek írta:Te is ugyanazt csinálod, ugatsz ugatsz, amikor nem hinném, hogy 100km-eket utaznál naponta, csak amit hallasz tv-ben, olvasol neten elhiszed és azt hajtogatod. alatt, pedig ugyan úgy utazom, mint amikor nincs sztrájk. A TV-ben meg nyilván azt fogják mutatni aki lemaradt a buszról, nem pedig azt a több száz embert aki utazott vele.
Igen. Én csak dobálózok a szavakkal. Nekem nincsenek ismerőseim, akik bosszankodnak a sztrájk miatt, és hiába nézegetik egésznap a volán menetrendet, meg az elvirát, nem jutnak A pontból B-be. Nekem rokonaim sincsenek, akik karácsonyra szeretnének eljönni. Tudjuk Jeek.
Gratulálok, az IQ hányadosod itt is jól megmutatkozott. Szerintem maradj otthon egy bezárt szobában, és nézd a pr telekomodat. Mindenkinek jó lesz az úgy.
jeek írta:SEMMI HÁTRÁNYOM NEM VOLT A VASUTAS SZTRÁJK
Te magasságos úr Isten. Szerinted csak te laksz ebben az országban? Mondjuk belőled egy is sok, akkora majom vagy.
Kezdem azt hinni, hogy rád esett egy zongora kiskorodban, és azért történik mindez.
 #8999  Szerző: mg

illetve csütörtökön utaztam Szegedről Kistelekre. a busz fél óra késéssel állt be egyáltalán a kocsiállásra.
szar vasút, geci vasút, pfujjj
 #8998  Szerző: tomee87

mg írta: tegnap utaztam be Kistelekről Szegedre. a Tisza Volán busz 30 perc késéssel ért be a Mars térre. fasza, nem?
Gondolom neked nem kellett 2,5 órát várni a csatlakozásra, de ha igen, akkor sem fizettél a jegy ára mellett plusz 520Ft-ot a semmiért, pardon a késésért.
 #8997  Szerző: mg

jeek írta:
mg írta: gondolom, ha öreganyádnak kéne az ország egyik feléből a másikba eljutni mondjuk hat óra úttal tömött buszon állva, neki is azt mondanád, hogy mama, ügyesen kellett volna megszervezni, nem nyavajogni, mert az a legkönnyebb.
Öreganyám nyáron utazta át az országot, Sopronból Sátoraljaújhelybe, vonattal. A GYSEV InterCity 25 perc késéssel ért Budapestre, így lekésték a csatlakozást, 2,5 órát vártak Pesten, aztán a csatlakozásuk végül 45 perc késéssel ért be Sátoraljaújhelybe. Nesze neked vasút, qrva jó, még az ország másik végében is.
tegnap utaztam be Kistelekről Szegedre. a Tisza Volán busz 30 perc késéssel ért be a Mars térre. fasza, nem?
 #8996  Szerző: tomee87

mg írta: gondolom, ha öreganyádnak kéne az ország egyik feléből a másikba eljutni mondjuk hat óra úttal tömött buszon állva, neki is azt mondanád, hogy mama, ügyesen kellett volna megszervezni, nem nyavajogni, mert az a legkönnyebb.
Öreganyám nyáron utazta át az országot, Sopronból Sátoraljaújhelybe, vonattal. A GYSEV InterCity 25 perc késéssel ért Budapestre, így lekésték a csatlakozást, 2,5 órát vártak Pesten, aztán a csatlakozásuk végül 45 perc késéssel ért be Sátoraljaújhelybe. Nesze neked vasút, qrva jó, még az ország másik végében is.
 #8995  Szerző: mg

arról meg még mindig nem hallottunk tőled semmit, hogy miafasz van azzal, aki órákat utazik és esetleg leülne?
elhiszem, hogy te kurva jó erőben vagy és több óra állás zsúfolt buszon meg se kottyan, de szerintem soha ne is legyen jobb utad :)
 #8993  Szerző: mg

jeek írta:
MikySoft írta:Mondod ezt gondolom annak az asszonynak a nevében, aki egyik nap sírva telefonált be egy műsorba, hogy
a férje megy valami vizsgálatra, mert daganatos, és nem tudnak feljutni, mert még busz sem nagyon van, ill. ha van
nem férnek föl. Szabályosan könyörgött, hogy ha hallja a Gaskó ne sztrájkoljanak. De te nem gondolkodsz. Csak ugatsz ugatsz ugatsz mint valami utolsó primitív. Mondjuk magamban megfejtettem, miért. A lényeg, hogy a te utazásod rendben van. A legjobb hozzászólásod eddig az volt, hogy "Szüntessék meg a Mávot". Az volt az a pillanat, hogy elgondolkoztam érdemes-e fenntartani a fórumot ilyen hülyéknek, mint amilyen te is vagy.
Azt a legkönnyebb, sírni, meg várni a sült galambot a szánkba.... Ahelyett, hogy időbe kimenne a busz állomásra, érdeklődne mikor mennek buszok, nem pedig úgy neki állni, hogy úgysem férek fel rá, meg nem is megy.
Érdekes, amikor múlt csütörtökön jöttem haza, 2 busz is jött, mind2 tele volt, de egy ember sem maradt le róla, de látva a Volán a tömeget, másnaptól már a 2 busz helyett 3-at indított. Te is ugyanazt csinálod, ugatsz ugatsz, amikor nem hinném, hogy 100km-eket utaznál naponta, csak amit hallasz tv-ben, olvasol neten elhiszed és azt hajtogatod. SEMMI HÁTRÁNYOM NEM VOLT A VASUTAS SZTRÁJK alatt, pedig ugyan úgy utazom, mint amikor nincs sztrájk. A TV-ben meg nyilván azt fogják mutatni aki lemaradt a buszról, nem pedig azt a több száz embert aki utazott vele.
ja, hogy a magasságos Borsod Volán indított a két busz helyett hármat, akkor már egyből minden rendben van az egész országban.
tényleg hülye vagy :)
 #8990  Szerző: tomee87

MikySoft írta:Mondod ezt gondolom annak az asszonynak a nevében, aki egyik nap sírva telefonált be egy műsorba, hogy
a férje megy valami vizsgálatra, mert daganatos, és nem tudnak feljutni, mert még busz sem nagyon van, ill. ha van
nem férnek föl. Szabályosan könyörgött, hogy ha hallja a Gaskó ne sztrájkoljanak. De te nem gondolkodsz. Csak ugatsz ugatsz ugatsz mint valami utolsó primitív. Mondjuk magamban megfejtettem, miért. A lényeg, hogy a te utazásod rendben van. A legjobb hozzászólásod eddig az volt, hogy "Szüntessék meg a Mávot". Az volt az a pillanat, hogy elgondolkoztam érdemes-e fenntartani a fórumot ilyen hülyéknek, mint amilyen te is vagy.
Azt a legkönnyebb, sírni, meg várni a sült galambot a szánkba.... Ahelyett, hogy időbe kimenne a busz állomásra, érdeklődne mikor mennek buszok, nem pedig úgy neki állni, hogy úgysem férek fel rá, meg nem is megy.
Érdekes, amikor múlt csütörtökön jöttem haza, 2 busz is jött, mind2 tele volt, de egy ember sem maradt le róla, de látva a Volán a tömeget, másnaptól már a 2 busz helyett 3-at indított. Te is ugyanazt csinálod, ugatsz ugatsz, amikor nem hinném, hogy 100km-eket utaznál naponta, csak amit hallasz tv-ben, olvasol neten elhiszed és azt hajtogatod. SEMMI HÁTRÁNYOM NEM VOLT A VASUTAS SZTRÁJK alatt, pedig ugyan úgy utazom, mint amikor nincs sztrájk. A TV-ben meg nyilván azt fogják mutatni aki lemaradt a buszról, nem pedig azt a több száz embert aki utazott vele.
 #8988  Szerző: mg

jeek írta:Képzeld, én is utazok, holnap is, 23-án is, de lehet 24-én is, csak tömegközlekedési eszközzel. De úgy néz ki, hogy hál Istennek vonat nélkül, és nem nyavajgok, mert el fogok jutni mindenhova ahova kell minden nap. Csak ügyesen kell szervezni az utat, nem pedig jajveszékelni, mert azt a legkönnyebb.
gondolom, ha öreganyádnak kéne az ország egyik feléből a másikba eljutni mondjuk hat óra úttal tömött buszon állva, neki is azt mondanád, hogy mama, ügyesen kellett volna megszervezni, nem nyavajogni, mert az a legkönnyebb.
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 219