RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#89800  Szerző: Chucky

M3-on majdnem Gyöngyösig elszól RDS-el. Itthon is lejön az RDS a kocsiban is. Nem hiszem, hogy erősebb, mint a Rise volt.
mlaszlo írta: Én valójában azt nem értem, mi értelme egyáltalán még fenntartani a rádiót. Az első lekapcsolás után sem volt már hirdető, most meg erre a 93.6-ra sem fognak tolongani a hirdetők. Nem tudom miért éri meg nekik egyáltalán még üzemeltetni ezt a rádiót.
Mint korábban írtam, szerintem a célja ennek a rádiónak, hogy minél több fiatalt toborozzon be az "éjszakai életbe". Ezátal a tuljadonosi kör fő vállalkozásai fognak jobban menni. Szóval van ott pénz dögivel, ha sikerült 1 nap alatt megegyezni az Aktívval.
Most gondolom arra megy ki a játék, hogy megmaradjanak a köztudatban, ameddig nem sikerül nekik saját frekvenciát nyerni.
De még mielőtt megindul a hozzászólásdömping, hogy "Úgysem fognak", várjuk ki a végét. Majd elválik...
 #89785  Szerző: Glenn

jimmer írta:az azért durva.. nagykőrös onnan még elég messze van.. ott max a pest megyei gong adónak kellene szólnia. nem kicsit ki lehet tekerve :O
Azt nem tudom, mennyi annak a kakaója, de mikor a gödöllői nem adott, akkor is csak gyengén jött arrafelé. Inkább a gödöllői túl gyenge, azért üt bele néha.
 #89784  Szerző: jimmer

az azért durva.. nagykőrös onnan még elég messze van.. ott max a pest megyei gong adónak kellene szólnia. nem kicsit ki lehet tekerve :O
 #89777  Szerző: Glenn

A repülőtérnél (lisztferihegy) az M0-áson már nyomkodja a nagykőrösi Gong...
 #89776  Szerző: mlaszlo

Snake írta: Mivel veszed, fabottal? nálam Fehérváron a siófoki kossuth veri agyon.
Lehet akkor nekem is fabot van az antennában :D , de Érden és Budán nagy lefedettségi különbséget nem érzek. Egy hangyányit valóban jobban jön, mint a Rise FM, de ez még mindig messze van a hallgatható minőségtől. Persze lehet találni pontot, ahol tisztán bejön, de a hallgatók nagy része nem fog azzal bajlódni, hogy az antennát rakosgatja, inkább átteker máshova. Arról nem is beszélve, hogy menet közben (gyalog vagy autóval) folyamatosan változik a minősége, hol bejön, hol csak sistergés van.
Én valójában azt nem értem, mi értelme egyáltalán még fenntartani a rádiót. Az első lekapcsolás után sem volt már hirdető, most meg erre a 93.6-ra sem fognak tolongani a hirdetők. Nem tudom miért éri meg nekik egyáltalán még üzemeltetni ezt a rádiót.
 #89761  Szerző: Snake

asr27 írta:
Snake írta:0,1KW környéke az engedély és nyereséges körsugárzóval megy, az más kérdés h szimulációm szerint ez minimum a triplája a dolognak, fehérváron csak azért nem szól, mert a siófoki kossuth szétnyomja.
Jó, hogy nem a tízszerese mikor még Pesten is sokfelé sisterg, Érd után az M7esen nyoma sincs... :unott:
Mivel veszed, fabottal? nálam Fehérváron a siófoki kossuth veri agyon.
 #89718  Szerző: Milán

Fura, hogy egy hét alatt sem sikerült átírni a weblapot.
Gondolom nem csak én látogatom.De ugyanez a helyzet a szerverrel is.

Kép
 #89717  Szerző: asr27

Snake írta:0,1KW környéke az engedély és nyereséges körsugárzóval megy, az más kérdés h szimulációm szerint ez minimum a triplája a dolognak, fehérváron csak azért nem szól, mert a siófoki kossuth szétnyomja.
Jó, hogy nem a tízszerese mikor még Pesten is sokfelé sisterg, Érd után az M7esen nyoma sincs... :unott:
 #89716  Szerző: asr27

"ha Gödöllönek nem is kereskedelmi rádióra van engedélye, (valaki írta) akkor hamar lekapcsolják ezt az adót is.. "
Elötte a Rise szólt ezen a frekvencián, az is kereskedelmi rádió.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 174