RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#89911  Szerző: Risefan

asr27 írta:Tavaly volt egy olyan kijelentése a Rise fm programigazgatójának, hogy"a Rise fm-től egy műsorvezető sem fog a Face-hez átmenni..." ahhoz képes mától Timo a Face-nél van. :D
:yuno: :hit:
 #89909  Szerző: asr27

Tavaly volt egy olyan kijelentése a Rise fm programigazgatójának, hogy"a Rise fm-től egy műsorvezető sem fog a Face-hez átmenni..." ahhoz képes mától Timo a Face-nél van. :D
 #89865  Szerző: tomee

Néha visszasírom a 10 évvel ezelőtti időket. :(
 #89861  Szerző: djlacee

A Rádió Face -re egy új fogalmat vezetnék be: kereskedelmi kalózkodás
 #89841  Szerző: asimov

Amikor legutobb elhozta idaig a terjedes, akkor is eppen nagyon franko trance mix szolt a Face-n.
Chucky írta:Egyetértek Technixx hozzászólásával.
Jómagam nem tarozom sem a Face sem a Rise ellen vagy mellett kardoskodóhoz. Mind a két adót hallgatom/hallgattam. És mivel kedvelem az érintett zenei stílusokat, ezért természetesen örülök, ha jelen vannak az éterben ezen rádiók (akár így, akár úgy).
Tény, hogy a Rise megrekedt valahol zeneileg és nem tud elmozdulni a holtpontról.
Úgy vettem észre, hogy míg a Rise ráállt a könnyedebb house vonalra, addig a Face inkább a trance-nek enged nagyobb teret. Ezt tükrözik a küldöldi lemezlovasok műsorai is. Vannak ugyan átfedések, de nem érzem feltétlen konkurenciának a két adót.
Szerintem megférne két dudás egy csárdában, csak kérdés, hogy beengedik-e még őket ebbe a bizonyos csárdába. ;)
 #89840  Szerző: Glenn

Én egyiket sem hallgatom, illetve nagyon ritkán (sajnos már kiöregedtem belőle). Szerintem olyan rádióra van igény, amit sokan hallgatnak. A Rise és a Face hallgatott volt? Hát persze, tehát van rájuk igény. Innentől kezdve okafogyott szidni a zenei kínálatukat. Egyetlen probléma van velük, mégpedig az inkorrektség. Tessék pályázni, nyerni, fizetni, és ha ezután hallgatók is vannak, akkor minden rendben.
 #89838  Szerző: Chucky

Egyetértek Technixx hozzászólásával.
Jómagam nem tarozom sem a Face sem a Rise ellen vagy mellett kardoskodóhoz. Mind a két adót hallgatom/hallgattam. És mivel kedvelem az érintett zenei stílusokat, ezért természetesen örülök, ha jelen vannak az éterben ezen rádiók (akár így, akár úgy).
Tény, hogy a Rise megrekedt valahol zeneileg és nem tud elmozdulni a holtpontról.
Úgy vettem észre, hogy míg a Rise ráállt a könnyedebb house vonalra, addig a Face inkább a trance-nek enged nagyobb teret. Ezt tükrözik a küldöldi lemezlovasok műsorai is. Vannak ugyan átfedések, de nem érzem feltétlen konkurenciának a két adót.
Szerintem megférne két dudás egy csárdában, csak kérdés, hogy beengedik-e még őket ebbe a bizonyos csárdába. ;)
 #89824  Szerző: Technixx

Érdekes cikk valóban, bár azt is hozzá kell tenni, hogy cseppet sem elfogulatlan. Jómagam is imádom az elektronikus zenét és mind a kettő (illetve a Roxyval együtt három) ilyen tematikájú rádiót hallgattam/hallgatom. Függetlenül mindentől pár észrevétel a cikkel kapcsolatban:
déli tizenkét órakor olyan Coronita-s szögelést kell hallgatni, hogy még a Black & Decker is részvényeseket veszít
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam az egyes zenei stílusok nincsenek idősávokhoz kötve. Nem hiszem, hogy ez a legnagyobb gond a rádió terén pláne, hogy ha valami nem tetszik akkor el lehet csavarni máshová. Sajnos az emberek különbözőek ezáltal mindenki mást szeret, az meg, hogy mindenkinek jó legyen... na olyan csak a mesében van.
Nyílt titok, hogy Magyarországon a lakosság, legfeljebb 3%-ának (a maradék 97% elfogadja amit lenyomnak a torkán/fülén) van kifejlett, önálló zenei ízlése.
Ez azért egy kicsit nagyképű kijelentés volt... gondolom a cikk írója bele tartozik ebbe a 3 %-ba. Egyébként mi is az a kifinomult zenei ízlés? Mitől lesz egy zene jó? Na ez az amire nincsen egyértelmű válasz, tehát szerintem ez a kijelentés nem helytálló.
ugyanazt az unalomig játszott, igénytelen szutykot halljuk, amit a 'pesti klubok is okádnak
És ugyan ezt az unalomig játszott, igénytelen szutykot hallottuk a Rise FM és a Roxy esetében is... A populáris nem feltétlen jelent egyet az igénytelennel.
Ezzel szemben a RiseFM-en világsztárok műsorai hallhatóak

EDX - NO XCUSES!
Avicii - LE7ELS Radio Show
Mark Knight - Toolroom Knights Radio Show
Tocadisco - Tocacabana Radio Show
Hardwell - On Air Radio Show
Roger Sanchez - Release Yourself Radio Show
Most pénteken voltam bulizni és szinte az összes fent említett producer trekkjét hallottam. Egyébként nem hiszem, hogy egy Sander Von Doorn vagy egy Paul Oakenfold igénytelenebb bármelyik - a szerző által említett - producernél, hiszen ezeknek az uriembereknek a Face sugározza a radio showját.

Lényeg, hogy szerintem lehet keresgélni a vélt vagy valós hibákat hiszen hibák vannak, ez nem kétséges, de ez a fajta elfogultság engem picit zavar, így szerintem ez a cikk nem kritika, hanem ahogy az előttem szóló mondta:
Csunya beszolas a Face-nak
 #89819  Szerző: tomee

Naja, bár a Rise is az egy híján húsz kategória...
 #89810  Szerző: asimov

Csunya beszolas a Face-nak... es -ugytunik- nem minden alap nelkul.
Risefan írta:Nagyon jó cikk! ajánlom mindenkinek! http://beatdealers.blog.hu/2012/01/21/k ... 000bbdfd1f
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 174