RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#89896  Szerző: radukanorbert

Vizsgálódnak :|
16. 50/2012. A NeoFM (FM1 Kommunikációs és Kulturális Zrt.) szerződéses vállalásainak önbevalláson alapuló vizsgálata (2011. október)
 #89893  Szerző: alopisz

ügynökséges írta:...Én nem rádiózom, de hallgatom, szeretem a műfajt és azért számolni még tudok. ...
:ayfkm:
 #89879  Szerző: csokie

klt írta:Ma a déli hírek után, a Berényi Attila-féle évfordulósorolásban hallottam vmi olyat, amit nem bírok megállni,h ne írjak le: valahányszáz évvel ezelőtt Franciaországban kivégezték XIV.Lajost-ezt mondta a kedves Berényi úr. Na most ezzel csak annyi lenne a problémám, h tudomásom szerint XIV.Lajost soha nem végezték ki(a franciák egyik legdicsőségesebb királya volt ugyebár), ellentétben XVI.Lajossal, akit tényleg kivégeztek valamikor. Persze lehet,h én tudom rosszul, de nekem ebből most az jött le,h nem elég, h a tisztelt hírolvasó történelemből teljesen sötétben van, de, h még a római számokat sem ismeri, az már azért tényleg nagyon durva.
ezt rajtad kívül a Neo FM átlag hallgatók tutira nem szúrták ki, elhiheted. És akkor lehet asszociálni, hogy mire gondoltam.
 #89859  Szerző: Zolika

A karácsonyi zeneözönnek semmi köze a felmérés sikerességéhez.

Brand kérdése az egész.

És persze a hitelesség is erősen megkérdőjeleződik úgy, hogy a mérési hibahatárt messze meghaladó ugrások vannak hónapról hónapra.
Józan ésszel ezt nem lehet elhinni.

Azt se feledjük, hogy ha a tévék felől érdeklődnek, akkor vagy senki sem tévézik, vagy aki mégis, az a Dunát nézi, meg a dokumentum/természeti adókat. Ez az önbevallás. A valóságot meg tudjuk. :)

Azt is "felmérik" hogy mindenki rádiózik. A valóság viszont gyanítom ahhoz van közelebb, hogy a lakosság 80%-a maximum az autóban hallgat rádiót. A munkahelyén dolgozik, otthon teszi a dolgát, netezik, meg tévézik.
 #89855  Szerző: bandras

Szelerailway írta:Hát,nagyon nem jött be a karácsonyi zeneözön a Neo-nak.Ennek fényében már érthetőbb a legutóbbi Földes "kifakadás"a hallgatottsági mérésekre.Nincs mese,végre RÁDIÓT kéne csinálni!

http://www.ipsos.hu/site/a-kar-csonyi-k ... nk-r-di-t/
Nem semmi. Pedig úgy tűnt, hogy nyáron jó irányba indultak el, aztán jött az amcsi gyerek...
 #89688  Szerző: markfelt

Emberből van, hibázhat. Nem kell túldramatizálni.
 #89686  Szerző: asimov

Jol tudod:
XIV. (14.) Lajost hivtak Napkiraly-nak, mert az uralkodasa alatt koszontott be Franciaorszag muveszeti es gazdasagi "aranykora"
XVI. (16.) Lajost hazaarulas vadjaval perbe fogtak es le is fejeztek. O volt az egyetlen kivegzett kiraly Franciaorszagban tortenelmeben.
(forras: wikipedia.hu)
klt írta:Ma a déli hírek után, a Berényi Attila-féle évfordulósorolásban hallottam vmi olyat, amit nem bírok megállni,h ne írjak le: valahányszáz évvel ezelőtt Franciaországban kivégezték XIV.Lajost-ezt mondta a kedves Berényi úr. Na most ezzel csak annyi lenne a problémám, h tudomásom szerint XIV.Lajost soha nem végezték ki(a franciák egyik legdicsőségesebb királya volt ugyebár), ellentétben XVI.Lajossal, akit tényleg kivégeztek valamikor. Persze lehet,h én tudom rosszul, de nekem ebből most az jött le,h nem elég, h a tisztelt hírolvasó történelemből teljesen sötétben van, de, h még a római számokat sem ismeri, az már azért tényleg nagyon durva.
 #89685  Szerző: klt

Ma a déli hírek után, a Berényi Attila-féle évfordulósorolásban hallottam vmi olyat, amit nem bírok megállni,h ne írjak le: valahányszáz évvel ezelőtt Franciaországban kivégezték XIV.Lajost-ezt mondta a kedves Berényi úr. Na most ezzel csak annyi lenne a problémám, h tudomásom szerint XIV.Lajost soha nem végezték ki(a franciák egyik legdicsőségesebb királya volt ugyebár), ellentétben XVI.Lajossal, akit tényleg kivégeztek valamikor. Persze lehet,h én tudom rosszul, de nekem ebből most az jött le,h nem elég, h a tisztelt hírolvasó történelemből teljesen sötétben van, de, h még a római számokat sem ismeri, az már azért tényleg nagyon durva.
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 584