RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90047  Szerző: radukanorbert

mlaszlo írta:
radukanorbert írta: Persze jobb lenne, de gondoljunk abba a helyzetbe, hogy addig ott vannak, amíg a Prodo Voice el nem akar indulni, akkor a 89,5 frekin nem lesz csend. Így, hogy átmennek 1-én, megszűnik egy konkurencia és azzal, hogy nem fog semmi szólni, a hallgatók egy részét "leszoktatják" arról a frekiről. Aki akarja az így is megtalálja majd őket. Mellesleg az 1 hét promó bőven elég. Felesleges több. Aki hallgatja valamennyit a Juventust, az 1 hét alatt egyszer tuti elcsípi.
A Juventus-nak miért lenne célja, hogy a 89.5-ön folyamatos legyen az adás? Valahol pont az a jó, ha lesz egy kis csend, hiszen így lesz ok, amiért mindenki elteker onnan, véletlenül sem ragad ott senki sem az új rádió frekvenciáján.
Pont ezt mondtam (írtam) én is. "Így, hogy átmennek 1-én, megszűnik egy konkurencia és azzal, hogy nem fog semmi szólni, a hallgatók egy részét "leszoktatják" arról a frekiről."
 #90046  Szerző: mlaszlo

radukanorbert írta: Persze jobb lenne, de gondoljunk abba a helyzetbe, hogy addig ott vannak, amíg a Prodo Voice el nem akar indulni, akkor a 89,5 frekin nem lesz csend. Így, hogy átmennek 1-én, megszűnik egy konkurencia és azzal, hogy nem fog semmi szólni, a hallgatók egy részét "leszoktatják" arról a frekiről. Aki akarja az így is megtalálja majd őket. Mellesleg az 1 hét promó bőven elég. Felesleges több. Aki hallgatja valamennyit a Juventust, az 1 hét alatt egyszer tuti elcsípi.
A Juventus-nak miért lenne célja, hogy a 89.5-ön folyamatos legyen az adás? Valahol pont az a jó, ha lesz egy kis csend, hiszen így lesz ok, amiért mindenki elteker onnan, véletlenül sem ragad ott senki sem az új rádió frekvenciáján.
 #90044  Szerző: radukanorbert

Zoey írta:
admin írta:Ó, utópiában élsz?

Miért lenne érdeke a Juventusnak, hogy a konkurens rádió tovább működjön, ne veszítse el budapesti hallgatóit és hirdetőit? :lol:

Ez üzlet.
Ok, ebben igazad van, de szerintem a Juventusnak is mégiscsak jobb a 89,5, ameddig lehet. Eltüntethetik a konkurenciát egyelőre, de kérdés, meddig...
Persze jobb lenne, de gondoljunk abba a helyzetbe, hogy addig ott vannak, amíg a Prodo Voice el nem akar indulni, akkor a 89,5 frekin nem lesz csend. Így, hogy átmennek 1-én, megszűnik egy konkurencia és azzal, hogy nem fog semmi szólni, a hallgatók egy részét "leszoktatják" arról a frekiről. Aki akarja az így is megtalálja majd őket. Mellesleg az 1 hét promó bőven elég. Felesleges több. Aki hallgatja valamennyit a Juventust, az 1 hét alatt egyszer tuti elcsípi.
 #90041  Szerző: markfelt

Sztem a nagyobb vételkörzet nem növeli lényegesen a Juventus Rádió értékét, így is el fog érni 2,5-3 milió embert nem hivatalosan.

A 89.5 a hálózatos rádióknál lehet szerintem előnyös, ahol össze kell érni a frekvenciáknak a folyamatos vétel érdekében, a fővárosra koncentráló rádióknak meg hàtrányos a magas koncesszió miatt.

Abban igazad van, hogy a 89.5 bejáratott, de ha január 31-én elhallgat éjfélkor a freki, akkor mindenki elteker róla. Szerintem egyébként elég az a promó, amit adásban kap a 103.9.

Egyébként törvény által meghatározott, hogy mikor kell szerződést kötni, legkésőbb elindulni stb., ezek nem 100%-ig egyéni döntések.
 #90039  Szerző: Zoey

admin írta:
Zoey írta:

Miért lenne érdeke a Juventusnak, hogy a konkurens rádió tovább működjön, ne veszítse el budapesti hallgatóit és hirdetőit? :lol:

Ez üzlet.
Ok, ebben igazad van, de szerintem a Juventusnak is mégiscsak jobb a 89,5, ameddig lehet. Eltüntethetik a konkurenciát egyelőre, de kérdés, meddig...
Miert jobb?
Már említettem korábban. Megszokott, nagyobb lefedettségű frekvencia. Persze egyszer úgyis át kell térni a 103,9-re, de véleményem szerint nem kapott ez még elég promóciót, most kezdték csak hirdetni, egy rádió indulását sem egy héttel előtte szokták jelezni a hallgatóknak.
 #90038  Szerző: markfelt

Zoey írta:

Ez üzlet.
Miert jobb?
 #90037  Szerző: Zoey

Ez üzlet.
 #90034  Szerző: markfelt

Zoey írta:Egyébként a Juventus és a Rádió 1 nem tudott volna egymással megállapodni, hogy még egy kicsit maradhasson mindenki a helyén? Hiszen a 89,5-ön február 1-jén nem valószínű, hogy elindul a Prado Voice, így a Juventus is maradhatott volna kicsit tovább a jól bejáratott, nagyobb lefedettséggel bíró frekvencián, és a Rádió 1-nek sem kellene elhallgatnia.
Vagy muszáj aznap elindulnia a 103,9-en a Juventusnak? Ők már egyébként megkötötték a szerződést a hatósággal?
Ó, utópiában élsz?

Ez üzlet.
 #90033  Szerző: radukanorbert

Zoey írta:Egyébként a Juventus és a Rádió 1 nem tudott volna egymással megállapodni, hogy még egy kicsit maradhasson mindenki a helyén? Hiszen a 89,5-ön február 1-jén nem valószínű, hogy elindul a Prado Voice, így a Juventus is maradhatott volna kicsit tovább a jól bejáratott, nagyobb lefedettséggel bíró frekvencián, és a Rádió 1-nek sem kellene elhallgatnia.
Vagy muszáj aznap elindulnia a 103,9-en a Juventusnak? Ők már egyébként megkötötték a szerződést a hatósággal?
Egyszerű, így egy konkurenciával kevesebb :)
 #90031  Szerző: Zoey

Egyébként a Juventus és a Rádió 1 nem tudott volna egymással megállapodni, hogy még egy kicsit maradhasson mindenki a helyén? Hiszen a 89,5-ön február 1-jén nem valószínű, hogy elindul a Prado Voice, így a Juventus is maradhatott volna kicsit tovább a jól bejáratott, nagyobb lefedettséggel bíró frekvencián, és a Rádió 1-nek sem kellene elhallgatnia.
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 482