RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90070  Szerző: radukanorbert

asr27 írta:Az én tippem az, hogy a Rádió 1 megveszi az Autórádiót és folytatják a 95.3-on a 92.9 megy a Klubnak sajnos, a 96.4-en pedig lesz a Click rádió.
Vagy pedig nem lesz budapesti frekije a R1-nek és majd pályáznak a 88.1-re vagy a 98.6-ra.
A Rádió 1 csak akkor fogja megvenni, ha már a másik 2 freki, ami döntés előtt van, nem hozzájuk kerül. Logikus, hogy inkább nyernének egyet és azt a műsorszolgáltatási díjat fizetnék amit ők vállalnak el és nem azt amit nekik "adnak".
 #90069  Szerző: asr27

Az én tippem az, hogy a Rádió 1 megveszi az Autórádiót és folytatják a 95.3-on a 92.9 megy a Klubnak sajnos, a 96.4-en pedig lesz a Click rádió.
Vagy pedig nem lesz budapesti frekije a R1-nek és majd pályáznak a 88.1-re vagy a 98.6-ra.
 #90068  Szerző: radukanorbert

Andrew5 írta:Akkor 1.-étől pesten nincs Rádió 1?
Jól látod :)
 #90067  Szerző: Andrew5

Akkor 1.-étől pesten nincs Rádió 1?
 #90059  Szerző: bunyospityu

Ivoa írta:Mikor várható döntés a 92,9-ről és a 96,4-ről? A Médiatanácsnak is érdeke lenne, hogy a Klubrádió a 92,9-et is elfelejtse.

Tippem amúgy: 92,9 Rádió 1, 96,4 Click Rádió; a R1-gyel szerződéskötés a kihirdetés utáni egy héten belül (mivel csak ketten maradtak két frekire, így nyilván nem fognak pereskedni). Utóbbi valahogy szerintem beleillik a Lánchíd-Class FM-Prodo Voice szenthármas mellé negyediknek, így inkább nekik adhatják a biztosabb frekit, és a R1-nek pedig a bizonytalanabbat.

Persze az is lehet, hogy érdek lehet a R1 életben tartása a 96,4-gyel, mert így lehet kommunikálni a külföld felé, hogy a R1 is vesztett, de mégis nyert, mert pályázott máshova is, ez egy visszaütés lehet. Másrészt meg ők az egyedüli ellenfelei a Klubrádiónak Ajkán és Esztergomban :P
Én úgy gondolom, de lehet nem igaz... a Klub meg fogja kapni a 92.9-t. A 96.4 megy a Click Rádióhoz. A rádió 1 meg a levesbe, mert a cél ez volt...de a Klub és konkurens lehetőség is csak várja ki a sorát .... :hit:
 #90056  Szerző: Ivoa

Mikor várható döntés a 92,9-ről és a 96,4-ről? A Médiatanácsnak is érdeke lenne, hogy a Klubrádió a 92,9-et is elfelejtse.

Tippem amúgy: 92,9 Rádió 1, 96,4 Click Rádió; a R1-gyel szerződéskötés a kihirdetés utáni egy héten belül (mivel csak ketten maradtak két frekire, így nyilván nem fognak pereskedni). Utóbbi valahogy szerintem beleillik a Lánchíd-Class FM-Prodo Voice szenthármas mellé negyediknek, így inkább nekik adhatják a biztosabb frekit, és a R1-nek pedig a bizonytalanabbat.

Persze az is lehet, hogy érdek lehet a R1 életben tartása a 96,4-gyel, mert így lehet kommunikálni a külföld felé, hogy a R1 is vesztett, de mégis nyert, mert pályázott máshova is, ez egy visszaütés lehet. Másrészt meg ők az egyedüli ellenfelei a Klubrádiónak Ajkán és Esztergomban :P
 #90055  Szerző: markfelt

radukanorbert írta:
admin írta:Egyébként ha nem tűnt volna fel srácok (beleértve engem is): ez a Rádió 1 topic.
Tényleg :)
Bár lehetne csinálni egy Rádió 1 - Juventus - Klub Rádió - Prodo Voice - Autórádió Kft. közös topikot, mert manapság olyan témáról van szó, ami mindegyiket érinti :)
Úgy aztán végképp követhetetlen lenne :)
 #90054  Szerző: radukanorbert

admin írta:Egyébként ha nem tűnt volna fel srácok (beleértve engem is): ez a Rádió 1 topic.
Tényleg :)
Bár lehetne csinálni egy Rádió 1 - Juventus - Klub Rádió - Prodo Voice - Autórádió Kft. közös topikot, mert manapság olyan témáról van szó, ami mindegyiket érinti :)
 #90053  Szerző: markfelt

Egyébként ha nem tűnt volna fel srácok (beleértve engem is): ez a Rádió 1 topic.
 #90049  Szerző: mkabelhusk

djlacee írta: OFFFFFF
melyiket? mert azóta a 89.6-on is indult osztrák
:troll:
OE 3 -ra gondoltam (Sankt Pölten/Jauerling (nie)) illetve a *WIEN*-re a 89.9 néha reggelente egész szépen felterjednek, csak sajnos nagyon nehézkes belőni a jó pozíció-t de egy könnyebb lesz vélhetőleg :D
de ez itt tényleg OFF Sorry ... majd a FM DX-be leírom a tapasztalatokat ...
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 482