Ivoa írta: Előbbi kettőben nyilván a "Klub helyett" lesznek.Egom és TTB se volt a Klubbé soha se, ha így értetted az írásod.
Ivoa írta: Előbbi kettőben nyilván a "Klub helyett" lesznek.Egom és TTB se volt a Klubbé soha se, ha így értetted az írásod.
djlacee írta:A villányi frekihez miért Rádió Villányt írnak a lanchidradio.hu -n? Miben különbözik ez a többitől?Gondolom, mert van saját 4 órás műsora, ahol tök más megy, mint a többin a 4 órában.
Zoey írta:"A Médiatanács jelen előterjesztés mellékletében foglalt szerződésmódosítások elfogadásával az Mttv. 64. § (1) bekezdése szerint engedélyezi, hogy a Média Villány Kft. Villány 100,9 MHz médiaszolgáltatása a szerződéskötés napjával hálózatba kapcsolódjon a Lánchíd Rádió Kft. Budapest 100,3 MHz + Székesfehérvár 106,6 MHz + Balatonfüred 96,2 MHz + Zalaegerszeg 88,3MHz + Keszthely 93,4 MHz jogosultság médiaszolgáltatásával."Na már vártam a hivatalos határozatot, bár amennyire tudom jó pár napja szól náluk már a Lánchíd. Mostanában nem jártam a városon kívül, főleg nem kocsival így nem tudtam belehallgatni.
csokie írta:igen a 88.1 is jött anno a m3as vonalán. Csak az észak felé is 4-5 megállónyira, meg dél felé is. Az a röhej hogy a népliget után a klinikák állomás a következő, és addig totál el is némul, ellenben dél felé szépen jön. Ebből gondolom, hogy nem körsugárzóról megy.M3 a Nagyvárad térig megy kéregben, Klinikáktól lesz mélyvezetésű.