Snake írta:Fönt lesz az OMK-n.Köszönöm az infót. Kíváncsi leszek hogyan változik majd a lefedettség. Jelenleg ugye a Citadelláról sugározva a 103.9 Érden, illetve az M1-es és Budakeszi irányába elég gyengén jön.
Snake írta:Fönt lesz az OMK-n.Köszönöm az infót. Kíváncsi leszek hogyan változik majd a lefedettség. Jelenleg ugye a Citadelláról sugározva a 103.9 Érden, illetve az M1-es és Budakeszi irányába elég gyengén jön.
Snake írta:Fönt lesz az OMK-n.Akkor az OMK épület tetejéről, vagy az antenna tornyáról fog menni?
HardGM írta:pedig ott volt az, csak lehet rájöttek, hogy rosszul számolNickman írta:A Juventus már nagyon várja a 103,9-re kerülést. A honlapon már megy is a visszaszámlálás.Én nem látok visszaszámlálást a juventus.hu-n.
Nickman írta:A Juventus már nagyon várja a 103,9-re kerülést. A honlapon már megy is a visszaszámlálás.Én nem látok visszaszámlálást a juventus.hu-n.
comet írta:Vajon a rádió is változik vagy csak a freki? Szerintem nem ártana egykis megújulás nekik sem, kicsit már nagyon unalmasak. A zenék is.Olvasd el a cikkeket.