RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90257  Szerző: djlacee

Ez a Top500 arra jó példa, hogy a Rádió1 zenetára mégsem egy 256MB-os MP3 lejátszóval egyezik meg
 #90241  Szerző: gyattis

Attis írta:Megy a Top500. 320-ik a Limp Bizkit: Behind Blue Eyes... Vettem a fáradtságot, és jó pár hete belepislantok a facebook oldalukra ( :vomit: :vomit: ), egy büdös szavazatot nem kapott ez a szám.. Ugye telefonon, meg SMS-ben ennyien kérték??? Ugye?? :hit: :lol:
Szia.

Telefonon, smsen, facebookon és e-mailen lehetett szavazni. Nálam adásban is szavaztak a dalra (telefonon), e-mailen pedig sok esetben jöttek 50-es 100-as listák is nagy kedvencekkel. Mivel a FB-t zömmel fiatalok használják, a FB-n valóban többnyire az aktuális kedvencekre szavaztak a jelenlévők, de ha sokkal de sokkal körültekintőbben "pislantottál" volna az üzenőfalra, akkor találtál volna szavazatot Limp Biskitre... az adásaim alatt is volt rá voks.

Olvasgatom az egyéb üzeneteket is a kamu Top 500-ról... Tulajdonképpen mindegy is, véleményt nyilvánítani szabad, sőt kell is. Meggyőzni viszont senkit nem szeretnék, ugyanis akik eltökéltek, azokat úgy sem lehet meggyőzni állításuk ellenkezőjéről.

Király, hogy ilyen sokan hallgatjátok a Rádió 1-et! :)
Üdv,
Györke Attis
 #90239  Szerző: mxgiorgio

Írtam az FB oldalukra na a válasz egy nagy semmi.....szóval lapítanak nagyon :sealed:
 #90231  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
mxgiorgio írta:Szerintem is ez csak nagy kamu a top500.ők maguk szerkesztik és kész.jó lenne látni azokat a szavazatokat :yeah:

Neem, csak 480-t szerkesztenek ők, a maradék 20-ra jön szavazat. :lol: :lol:
Szerintem összeszedték, hogy mi szólt az elmúlt 10 évben a TOP 50-ben (azaz, mi volt az az 50 szám, amit abban az évben adtak :P) és random összekeverték. Erre utalhat, hogy a Billionare csak 312. lett, a Last Friday Night csak 383. :))

Mellesleg készülnek a február 1-i nagyüzemre: tesztelik a 192 kbps-os adást, emiatt reggel kissé féloldalasan szólt. (most újra a régi, 96 kbps-os)
 #90224  Szerző: Csongii

mxgiorgio írta:Szerintem is ez csak nagy kamu a top500.ők maguk szerkesztik és kész.jó lenne látni azokat a szavazatokat :yeah:

Neem, csak 480-t szerkesztenek ők, a maradék 20-ra jön szavazat. :lol: :lol:
 #90223  Szerző: mxgiorgio

Szerintem is ez csak nagy kamu a top500.ők maguk szerkesztik és kész.jó lenne látni azokat a szavazatokat :yeah:
 #90221  Szerző: Attis

admin írta:
Attis írta:Megy a Top500. 320-ik a Limp Bizkit: Behind Blue Eyes... Vettem a fáradtságot, és jó pár hete belepislantok a facebook oldalukra ( :vomit: :vomit: ), egy büdös szavazatot nem kapott ez a szám.. Ugye telefonon, meg SMS-ben ennyien kérték??? Ugye?? :hit: :lol:
Az elmúlt 4 hétben folyamatosan figyelted a Facebook oldalukat? :o
Voltam annyira elszánt.... Elsősorban nem a Top500 miatt, hanem azért, hogyan tálalják a frekivesztést...
Na most Avril valami ősrégi zenéje... Ez se rémlik.. Az új számára szavaztak, de erre tuti nem.
 #90219  Szerző: markfelt

Az elmúlt 4 hétben folyamatosan figyelted a Facebook oldalukat? :o
 #90216  Szerző: Attis

Megy a Top500. 320-ik a Limp Bizkit: Behind Blue Eyes... Vettem a fáradtságot, és jó pár hete belepislantok a facebook oldalukra ( :vomit: :vomit: ), egy büdös szavazatot nem kapott ez a szám.. Ugye telefonon, meg SMS-ben ennyien kérték??? Ugye?? :hit: :lol:
 #90144  Szerző: szemilan

admin írta:
egon2 írta:A Rádió1-en még nem nagyon hirdetik ,hogy Február 1.től Budapesten nincs Rádió 1.
Csak 2-3 hozzászólást, csak ennnnnyit olvass vissza, könyörgöm! :wailing:

Vagy legalább hallgass bele úgy 30 percet.

http://www20.zippyshare.com/v/50534006/file.html
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 482