RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90250  Szerző: szemilan

csonkamate írta:február 1 juventusz rádió 103.9 anyijo zene van
iskolámban mp4 el tudom majd halgatni mert gellérthegyröl fog adni zsebrádióval esélytelen lesz majd befogni most még oké szerdáig
Egyre több ember használ laptopot, hogy nem ismeri már a görgőt az egéren? Page Down, lefelé mutató "nyilacska", és egyes böngészőknél az a hosszúkás space nevezetű gomb is megteszi ugyan azt.

Ne légy lusta és HASZNÁLD valamelyik lehetőséget!
 #90249  Szerző: csonkamate

február 1 juventusz rádió 103.9 anyijo zene van
iskolámban mp4 el tudom majd halgatni mert gellérthegyröl fog adni zsebrádióval esélytelen lesz majd befogni most még oké szerdáig
 #90243  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:KDR? O ki? :)
admin írta:Azért én megvárnám, amíg átteszik az OMK-ra.

Fehérvár persze kilőve a KDR miatt.
Kék Duna 103.8
 #90242  Szerző: asimov

KDR? O ki? :)
admin írta:Azért én megvárnám, amíg átteszik az OMK-ra.

#90238  Szerző: markfelt

Azért én megvárnám, amíg átteszik az OMK-ra.

#90234  Szerző: Ivoa

Redfox81 írta: A R1 hallgatók reakciójára viszont kíváncsi leszek, mikor a 103.9-re tekerve David Guetta, Flo Rida, Pitbull helyett a Republik, az Edda, vagy Cserháti Zsuzsa ritkán hallott örökzöldjeit kapják. :lol:
Már elindultak az új promók: "Aaaanyi jó zene van... de csak a mai Rádió 1 játssza őket!"

Szerintem a Juventus 103,9 nagy bukás lesz. Eddig sokan azért hallgatták, mert ez volt a "harmadik" a Neo és a Class mellett, amit lehetett fogni. A 103,9 már pl. nem fogható Székesfehérváron, Kecskeméten, Salgótarjánban.
(nem ekézésként írom, sajnálom, hogy így alakult, de így lesz szerintem)
 #90228  Szerző: Redfox81

Szerintem sokan vártuk, hogy a költözéssel legalább egy kicsit megújulnak, főleg, hogy egy jóval fiatalosabb, pörgősebb rádió helyére kerülnek.

"A 103.9 az eddig használt 89.5 MHz-nél minimálisan kisebb lefedettségű, azonban az új frekvencia vételkörzetén kívül eső hallgatók online, illetve egyes kábel- és műholdas tévészolgáltatók hálózatán továbbra is hallgatni tudják a Juventust."

Minimálisan? :o . A kívül esők nagy része nem hiszem, hogy hű fog maradni, megpróbálják a 103.9-et, aztán ha rájönnek, hogy nem, vagy csak nehezen jön, tovább tekernek és keresnek mást. Esetleg online bele-belehallgatnak, de szépen lassan leszoknak róla. A volt Sláger hallgatók Neo-val szembeni un-szimpátiája is lecsengett már, és mivel elég hasonló az arculatuk, sokan ott köthetnek ki, ráadásul előbb-utóbb elindul az új rádió is a 89.5-ön.

"Mint megtudtuk, a jövőben a rádió a fővárosra koncentrál, vidéki terjeszkedést egyelőre nem terveznek."
A jelenlegi arculattal nem is lenne semmi értelme, nem véletlen szűnt meg vidéken az összes frekvenciájuk. Pillanatnyilag semmi pluszt nem tudnak adni sem műsorokban sem zeneileg, ami a két országoson nincs meg, és mivel budapesti rádió, még a helyi jelleget is csak korlátozottan tudná kihasználni. Ráadásul vidéken a Juventus névről sokaknak még mindig a 90-es évek rádiója jut eszébe, amivel a jelenlegi köszönő viszonyban sincs.

A fővárosban viszont már így szokták meg, úgy látom erre akarnak építeni. Nekem Bolla Zsolt nyilatkozatából az jön le, hogy legalábbis egyenlőre a lehető legkevesebb pénz/energia befektetéssel akarnak rádiót csinálni, ami épphogy elvegetál, nem akarnak belefektetni többet semmilyen téren. Vagy csak kivárják a másik 2 új rádió indulását?

A R1 hallgatók reakciójára viszont kíváncsi leszek, mikor a 103.9-re tekerve David Guetta, Flo Rida, Pitbull helyett a Republik, az Edda, vagy Cserháti Zsuzsa ritkán hallott örökzöldjeit kapják. :lol:
 #90187  Szerző: DRoland

Alig 1, másfél év alatt így lett egy félországos adóból, csak pesti helyi rádió :(
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 260