RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90296  Szerző: DRoland

mlaszlo írta:
Pasa írta:103,9 az ÓMK-ról? Erre kéne egy hiteles forrás, hogy honnan ez az infó. Ugyanis ha ez így lesz, az akár vételi problémákat is okozhat. Székesfehérváron a 103,8-on ott a Kék Duna, Párkányban (Štúrovo) az SRO a 103,7-on ad, de még a Fun is közel van a 104,0-án. 10 éve nem véletlenül jött le a hegyről a Rádió 1 a Citadellára (100,3 -> 103,9).
Hacsak szomszédos országba nem fog komoly vételi problémát okozni, akkor szerintem nem fognak foglalkozni vele, melyik közeli rádiót zavarhatja. Itt van a 106.6, mióta elindult töredékére csökkentette a 106.5 Rádió1 vételkörzetét. De arra is van példa, hogy szomszéd ország rádiója zavarja a miénket (pl. 97.6, Budapesten nem egy helyen elnyomja a Hey) és nem foglalkoznak vele.
Kicsit off: Jászfényszarun járva a 97,7 Triót is zavarta a Hey! Ja és főleg ami Nógrád megyére jellemő elsősorban ugye Kékesi torony besugárzási területe és 102.7 Petőfi 102,6 Devin csak nem értem minek mikor ott van a 103,1-en is... sok-sok zavarjuk egymást eset van sajnos...
 #90295  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:103,9 az ÓMK-ról? Erre kéne egy hiteles forrás, hogy honnan ez az infó. Ugyanis ha ez így lesz, az akár vételi problémákat is okozhat. Székesfehérváron a 103,8-on ott a Kék Duna, Párkányban (Štúrovo) az SRO a 103,7-on ad, de még a Fun is közel van a 104,0-án. 10 éve nem véletlenül jött le a hegyről a Rádió 1 a Citadellára (100,3 -> 103,9).
Hacsak szomszédos országba nem fog komoly vételi problémát okozni, akkor szerintem nem fognak foglalkozni vele, melyik közeli rádiót zavarhatja. Itt van a 106.6, mióta elindult töredékére csökkentette a 106.5 Rádió1 vételkörzetét. De arra is van példa, hogy szomszéd ország rádiója zavarja a miénket (pl. 97.6, Budapesten nem egy helyen elnyomja a Hey) és nem foglalkoznak vele.
 #90290  Szerző: nyikolaj

Ha irányított vételkörzet lesz akkor no problem!
 #90289  Szerző: LuciFerko

Nagyon kiv. vagyok, hogy Székesfehérvár felé hogy fog veszekedni a Kék Dunával. Vagy Fehérvár fele "árnyékolva" lesz? Mondjuk a "Szecska" fele nincs akadály ott a környéken. 102.1 is jön.
 #90288  Szerző: markfelt

Úgy gondolom, csonkamate-ról le lehet szállni.

A topic címe pedig: Juventus Rádió
 #90287  Szerző: donder

olvaso1 írta:
mlaszlo írta:
donder írta: Szerintem ok ember nem tudja ki is ő, de inkább nem szólok bele... Nem szóltam! :sealed: :sealed:
mlaszlo írta:
donder írta: Szerintem ok ember nem tudja ki is ő, de inkább nem szólok bele... Nem szóltam! :sealed: :sealed:
Ha most nagyon faKalap lennék, akkor belinkelném ide a facebook profilját... De nem vagyok az... Aki kíváncsi hogy ki is ő, akkor írja be a FB keresőbe a nicknevét MAGYARUL! :sealed:
 #90284  Szerző: mkabelhusk

hmm így tényleg érdekes lesz, nyáron amikor Párkányba jártam sűrűn, a kocsiban kitűnően jött a nagyobb pestiek mellett Pl.: a RADIO CAFFE 98.6 MHz -n, (OMK) így, ha a 103.9 -is az OMK-n lesz akkor elvileg jönni e kell itt Esztergomba - Párkányban bár a 103.7 MHz beleverhet majd rendesen :S
 #90282  Szerző: szemilan

Pedig az AH is oda tervezte.

http://www.ahrt.hu/Szolgaltatasok/Musor ... 01108.ashx

ment a PÜ

Egyébként tényleg problémás lesz, de csak a vételi határon élőknek.
 #90277  Szerző: Glenn

103,9 az ÓMK-ról? Erre kéne egy hiteles forrás, hogy honnan ez az infó. Ugyanis ha ez így lesz, az akár vételi problémákat is okozhat. Székesfehérváron a 103,8-on ott a Kék Duna, Párkányban (Štúrovo) az SRO a 103,7-on ad, de még a Fun is közel van a 104,0-án. 10 éve nem véletlenül jött le a hegyről a Rádió 1 a Citadellára (100,3 -> 103,9).
 #90266  Szerző: szemilan

Én pedig azért, mert, ha visszaolvasott volna, nem írt volna hülyeségeket.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 260