LuciFerko írta:Néztem, hogy milyen 99,2 van itt márMondom égek ....

http://www.melangefm.com/ vagy mifene ...
LuciFerko írta:Néztem, hogy milyen 99,2 van itt márMondom égek ....
bunyospityu írta: Rádió 1 Kft.Rádió 1 1016BudapestMészáros u. Veszprém 94,6rádióhelyikereskedelmi 1999.02.05 2011.12.04 - 2012.02.01.Ez még nem jelent vételkörzet-bővítést. Az N-Joy Rádióknál például a kaposvári 102.6 és a zalaegerszegi 88.9-et is egy cég üzemelteti, mégis 100%-ban különböző adás szól és ha az egyik szerződést megszüntetnék, attól még az a másikat nem érintené.
bunyospityu írta:Rádió 1 Kft.Rádió 1 1016BudapestMészáros u. Veszprém 94,6rádióhelyikereskedelmi 1999.02.05 2011.12.04 - 2012.02.01.olvaso1 írta:Lehet rosszul tudom, de a Rádió 1 Kft ott mint vételkörzet bővítés van jelen és nem sima hálózat, ami ugye azt jelenti, hogy a Bp-i nélkül nem tud szólni .... de nem vagyok biztos benne. Oké ülés előtt bevihető... de a 99,2 febrárban a bíróság előtt van első fokon ( Klub Rádió infó)sehol a 99,2 - 94,6 tartalmi vizsgálataAz ezelőtti három frekinél is az utolsó pillanatba került be, azaz szerdai napon az ülés előtt. (javítsatok ki, ha tévedek)
ja és veszprémiek figyelem ha holnap még ott is lesz Rádió 1 az érdekes lesz ....Esetleg konkrétabban?
mxgiorgio írta:Bunyóspityu ! Sok volt a borott a pont?? ) 92.9 és a 96.4 a frekik száma
olvaso1 írta:Lehet rosszul tudom, de a Rádió 1 Kft ott mint vételkörzet bővítés van jelen és nem sima hálózat, ami ugye azt jelenti, hogy a Bp-i nélkül nem tud szólni .... de nem vagyok biztos benne. Oké ülés előtt bevihető... de a 99,2 febrárban a bíróság előtt van első fokon ( Klub Rádió infó)sehol a 99,2 - 94,6 tartalmi vizsgálataAz ezelőtti három frekinél is az utolsó pillanatba került be, azaz szerdai napon az ülés előtt. (javítsatok ki, ha tévedek)
ja és veszprémiek figyelem ha holnap még ott is lesz Rádió 1 az érdekes lesz ....Esetleg konkrétabban?
bunyospityu írta:Nos, korrekt, viszont ha megállapodtak valakivel is akkor minek a szünet .... tehát itt bibi van, ha meg új frekóra pályázva mennének tovább az még kicsit megint necces még, látva a mai előterjesztéseket .... sehol a 99,2 - 94,6 tartalmi vizsgálata ... jah és mielőtt megint a 95, 3 kerülne elő ötletként ott 30 napos moratórium van, mivel a Klub megtámadta a döntést ( jelzem ez igaz a 99,2 -re is.. ) szóval én úgy gondolom marad a net és vidék... ja és veszprémiek figyelem ha holnap még ott is lesz Rádió 1 az érdekes lesz ....Nem hiszem, hogy megállapodtak volna bárkivel is, eleve, kivel tudnának a jelenleg működők közül? A 89.5-re, 95.3-ra még nincs aláírt szerződés, közösségi rádiók és a hírrádiók szerintem kiesnek, meg se érné, nem tart már addig az engedélyük.
sehol a 99,2 - 94,6 tartalmi vizsgálataAz ezelőtti három frekinél is az utolsó pillanatba került be, azaz szerdai napon az ülés előtt. (javítsatok ki, ha tévedek)
radukanorbert írta:Nos, korrekt, viszont ha megállapodtak valakivel is akkor minek a szünet .... tehát itt bibi van, ha meg új frekóra pályázva mennének tovább az még kicsit megint necces még, látva a mai előterjesztéseket .... sehol a 99,2 - 94,6 tartalmi vizsgálata ... jah és mielőtt megint a 95, 3 kerülne elő ötletként ott 30 napos moratórium van, mivel a Klub megtámadta a döntést ( jelzem ez igaz a 99,2 -re is.. ) szóval én úgy gondolom marad a net és vidék... ja és veszprémiek figyelem ha holnap még ott is lesz Rádió 1 az érdekes lesz ....olvaso1 írta:Meg itt is egy felvétel. (Ha a progi nem csinál morze jeleket az mp3 fájl mentésénél, akkor már 10 perce itt lenne)Ez az egyik legkorrektebb búcsú amit eddig hallottam. Példára méltó ez a hozzáállás.
Ez van megelőztél.![]()
http://www58.zippyshare.com/v/71686210/file.html
A processzálatlan jel is szépen látszik. A promó is "üvöltött" szinte. Sok reklám recseg is.
Amúgy nekem már van olyan érzésem, hogy már valakivel (és lehet, hogy az a Médiatanács) megállapodtak és már tudják, hogy hol lesznek, vagy legalább azt, hogy egy frekit biztos nyernek.