RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90627  Szerző: Pihe

mkabelhusk írta:másnál mi szól a 89. tájékán :D:D:D :sealed: ?
Csak nem R1 ? :D
 #90626  Szerző: mkabelhusk

másnál mi szól a 89. tájékán :D:D:D :sealed: ?
 #90623  Szerző: Permi

RDS kiegészült az FM 103,9-el, RT: Musorunkat februar 1-tol az FM 103,9 MHz-en hallhatjak!
Aztán ezt majd biztos módosítják...
 #90620  Szerző: Redfox81

SySERR írta:Neten jol lehetett hallani a valtast. A stream szerverben levo tunerkartyat athangoltak a 103.9-re es amig a csend volt jo lehetett hallani hogy a szerverteremben a 103.9 joval gyengebben jon.
Én is neten hallgattam, és tényleg. Amúgy egyik rádió sem bonyolította túl az átállást :D .
PooLee írta:MTI hírek, jól sejtem? Eddig is MTI hírek mentek? Ha nem, akkor ez is egy változás, méghozzá elég beszédes...
Eddig is voltak MTI-s hírek.
 #90618  Szerző: djlacee

http://www17.zippyshare.com/v/98188125/file.html

Az utsó kb fél óra, DIGI csomagból, műholdról

Egyébként megy a Hangoshír és a MTI hírek is
 #90617  Szerző: viktorio

PooLee írta:MTI hírek, jól sejtem? Eddig is MTI hírek mentek? Ha nem, akkor ez is egy változás, méghozzá elég beszédes...
MTI hírek nem tudom mióta megy a Juventus-on, tavaly a Hírcentrum hírei mentek és kb. este 6-ig. Más helyi rádiók is átálltak az MTI híreire.
 #90616  Szerző: PooLee

MTI hírek, jól sejtem? Eddig is MTI hírek mentek? Ha nem, akkor ez is egy változás, méghozzá elég beszédes...
 #90614  Szerző: SySERR

Neten jol lehetett hallani a valtast. A stream szerverben levo tunerkartyat athangoltak a 103.9-re es amig a csend volt jo lehetett hallani hogy a szerverteremben a 103.9 joval gyengebben jon.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 260