RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90712  Szerző: Ivoa

Mivel 92,9-re és 96,4-re is ugyanannak a két pályázónak vették nyilvántartásba a pályázatát, kizárásos alapon az egyiket biztos megnyerik.
A másik kettőtől, aki a 92,9-re adott be, hiánypótlást kértek. (Igaz, h nem értem, h ezt miért nem írták ki a 92,9 oldalára.)
 #90699  Szerző: Chucky

Dani írta:
mlaszlo írta:
Risefan írta:Kíváncsi leszek hogy oldja meg a Radio 1 azt amit a Rise fm-nek nem sikerült. Budapesti frekit találni .
Pályáztak még két frekvenciára, amiből az egyikre remélhetőleg esélyesek, de ott lesz még a 88.1 és a 98.6 is.
Az ORTT-nél sikerülne nekik, de ennél az új médiatanácsnál nehéz dolguk lesz...
Mivel 92,9-re és 96,4-re is ugyanannak a két pályázónak vették nyilvántartásba a pályázatát, kizárásos alapon az egyiket biztos megnyerik.
 #90695  Szerző: Dani

mlaszlo írta:
Risefan írta:Kíváncsi leszek hogy oldja meg a Radio 1 azt amit a Rise fm-nek nem sikerült. Budapesti frekit találni .
Pályáztak még két frekvenciára, amiből az egyikre remélhetőleg esélyesek, de ott lesz még a 88.1 és a 98.6 is.
Az ORTT-nél sikerülne nekik, de ennél az új médiatanácsnál nehéz dolguk lesz...
 #90690  Szerző: mlaszlo

#90685  Szerző: comet

Ha nem újítanak valamit akkor a másik felét is elveszítik. Szerintem. Slágerrádiós zenéknek ott a Neo, és az még országos is.
 #90683  Szerző: Glenn

Na, íme az én videóm a 103,9-ről:
http://youtu.be/qnvDc5GrYEA
Kerestem egy helyet, ahol (mint jeleztem) az ÓMK árnyékban van, de a Citadella látszik. Jól hallható, hogy a váltás után mennyivel gyengébb a 103,9-en a Juventus, mint előtte a Rádió 1 volt. Még a Funradio is szépen szól most már a 104,0-n, eddig fedte a 103,9 térereje. A váltás villámgyors volt, 1 mp szünettel, és a zene is ment tovább a 89,5 után itt is (Europe - The Final Countdown).
Aki annak idején 10 évvel ezelőtt hallgatott rádiót, vagy DX-elt, emlékezhet a 100,3 - 103,9 váltásra. A Rádió 1 akkor azért kérte a cserét, mert a Citadelláról pár kW-tal jobban besugározható a város, mint az ÓMK-ról pár száz wattal. Ez most is gyönyörűen látható, mert most az ÓMK-ról megy 820 wattal (ha jól tudom) a 103,9 és rosszabbul vehető, mint előtte a Citadelláról. Nálam itthon még az MKR 102,1 is erősebb nála. A Juventus ezzel elveszítette a hallgatóinak legalább a felét.
 #90676  Szerző: markfelt

Szelerailway írta:Na és mi a helyzet a vidéki frekvenciákon most?A szolnoki 90.4 mhz-en,most épp a Juventus szól.
:D
"Apró" technikai probléma...
 #90675  Szerző: Szelerailway

Na és mi a helyzet a vidéki frekvenciákon most?A szolnoki 90.4 mhz-en,most épp a Juventus szól.
 #90674  Szerző: radukanorbert

olvaso1 írta:
radukanorbert írta:
molnarb írta:Hopp... a stream elcsendesedett egy 5-10 másodpercre... és most máshogy szól, de még mindig processzálatlan
Költségcsökkentés, eladták :D
A facebook oldalukon olvastam, hogy hamarosan megoldják. Sokan panaszkodtak a reklámok hangerejére.
A válasz kb így nézett ki: A stream kapacitásának növelésénél kivettünk egy eszközt, de hamarosan visszakerül.

Megszállták a trollok az oldalukat, nem tudtam pontosan visszakeresni.
Fura, de én nem értem, hogy egy processzor miként befolyásolná a stream kapacitását :D
 #90645  Szerző: Risefan

Kíváncsi leszek hogy oldja meg a Radio 1 azt amit a Rise fm-nek nem sikerült. Budapesti frekit találni .
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 482