RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#90726  Szerző: faingyőző

Pasa írta:Csak például (mivel ez itt OFF), újabban a TV2 is megismétli éjjel az előző esti filmet. Én spec örülök ennek.
szerintem azért az ismétlés unalmas is lehet,de ha vki pl délutános,reggel megnézheti,amit amúgy nem láthatna,szóval attól függ,hogy nézzük,de szerintem ez az ismétlés túlzott úgy,hogy néha másnap is szokják mutatni ezeket a filmeket,ráadásul évenként is ismételnek(karácsonykor is szinte unalmas volt a TV2)
 #90490  Szerző: Glenn

Csak például (mivel ez itt OFF), újabban a TV2 is megismétli éjjel az előző esti filmet. Én spec örülök ennek.
 #90477  Szerző: mlaszlo

LazlowHUN írta:A Film+-on tegnap este 19:20-tól is és ma 17:20-tól is a Mindent bele, fiúk c. Bud Spencer - Terence Hill film ment. Lehet, hogy holnap is leadják ^^
A Film+-on szokás, hogy az esti filmeket (amennyiben nem 15-ös vagy 18-as besorolású) megismétlik következő nap délután. De ez nem csak nálunk van így, más országok kereskedelmi csatornái is alkalmazzák ezt.
 #88897  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Nálunk az RTL mikor ad ilyen filmeket.
Akkor, amikor a port.hu elcseszi a fordítást, ugyanis 13-án 22.55-kor a Saw című 2004-es amerikai horrorthrillert adják az RTL2-n.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 199