RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#90826  Szerző: Chucky

Zoli58 írta: 89.6 MHz:
Akár hihető, akár nem, ez bizony a Radio Eins, ahogyan a tegnap gyanítottam.
Nem is kérünk akkor semmit a 89,5-re! Maradjon üresen! :shock:
 #90823  Szerző: Zoli58

Na ne :shock: ez még nálam sem jött soha
89.6 MHz:
Akár hihető, akár nem, ez bizony a Radio Eins, ahogyan a tegnap gyanítottam.

Aki nem hiszi, itt meghallgathatja a felvételt amit ma reggel készítettem,
még mielőtt a medve előjött volna :D

http://youtu.be/zBRLnTJYWD8
 #90778  Szerző: Glenn

Épp azon agyaltam, hogy reggel a 89,6-on a zajból éppcsak kiszűrődő zene lehetett-e nálam a Partium, esetleg Szabadka? Hmm...
 #90777  Szerző: joe

Juventus költözése után nálam 89,5-ön a román RR2-Cultural jön, 89,4-en Ö3, a 89,6-on Partium Rádió, ebből csak a Partium stabil RDS. Joe
 #90765  Szerző: Zoli58

Délután ismét belehallgattam a 89.6MHz-be, gyengébben jött mint a d.e. 10-ig. Az adó ami nálam jön az biztos Felső-Stájerországból sugározzák, mert sokszor emlegette a szövegbe (azonosítot viszont még mindig nem hallottam). Az viszont nincs kizárva, h több adó viaskodik. Holnap reggel majd újra próbálkozom az azonosítással.
 #90723  Szerző: asimov

Alakul a dolog: olasz beszedet is hallottam 89.4 MHz-en. Ketto ado biztosan fel-fel bukkan, de sanszos egy harmadik is. (Ketto ado szolt egyszerre is)
Azert, hogy meg izgibb legyen a kerdes, mindig csak masodpercekre bukkannak fel... En meg -hiaba nagyon jo a Blau autoradio HI-CUT funkcioja- savzajjal fogok almodni :D
 #90717  Szerző: asimov

Fading-elve -es igy idoszakosan- nemetul beszelo ado jon (illetve jovoget..) 89.4-en... A stream alapjan ugytunik, hogy NEM az osztrak O3, bar csak par masodpercig szolt.
 #90710  Szerző: djlacee

Na ne :shock: ez még nálam sem jött soha
 #90709  Szerző: Zoli58

Szerintem ez lesz, de majd holnap reggel jobban fülelek,
(az biztos, h az azonosító Radio....kezdődik)

89.6MHz Radio Eins Bruck-Mur 1/Mugel (ste) -ből
8Kw-tal és 1433m magasból, tőlem 215km-re.
 #90700  Szerző: djlacee

Akkor a 89.6-on nem a Radio Burgenland szól? Mert az ad 300+m magasról, igaz, a Fertőtől még északabbról
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 541