Sziasztok Sándor vagyok a Crazyfm egyik áldozata és anno megígértem ha tudomásomra jut néhány hasznos infó meg osztom a szakmával is és természetesen a rádiózás iránt érdeklődőkkel hogy senki ne kerüljenek olyan helyzetbe mint én. A Crazyfm Miskolcon egy hatalmas átverés,szemfény vesztés, Hiteltelen társaság lehúznak becsapnak mindenkit akit lehet. Csalnak a hallgatottság méréssel ami interneten soha nem is volt több 50 főnél de ezt ti magatok is követhetitek, szemmel tarthatjátok ha nekem nem hisztek itt:
http://www.radiostat.hu/index.php?p=r&i=743
Szegény cég tulajdonosok pedig soha nem tudják meg hogy a reklámjukra kiadott pénz, ablakon kidobott pénz.
Ha valaki náluk szeretne dolgozni előtte hallgassa meg az én siker sztorim a Crazyfmnél : az indulás után nem sokkal meg köszönték munkámat természetesen fizetség nélkül Mai napig nem fizettek ki és semmilyen formában nem kártalanítottak sőt inkább fenyegetés kaptam. Aztán jött a csőbe a Szoták úr aki szintén lelki ismeretesen készítettet a reggeli műsorokat neki közel 60-70.000 forinttal tartoznak a a tulajdonosok K.gyula,F.györgy pénz helyet ő is inkább fenyegetést kapott és ami a meg lepőbb az "első számú " műsorvezetőjüket is átverték Crash kapitányt aki az én műsoromat vette át, helyettem volt ugyan olyan nagy sikerrel, ami 4 hónap ingyen munkát jelent közel 80-90.000 ft helyett 0 forint az ő elmondása alapján ezt onnan tudom hogy meg kereset tereljük jogi útra és elmesélte nekem hogy járt de én sajnos nem hiszek a Magyar igazság szolgáltatásban így inkább én elmesélem minden fórumon ahol csak lehet mert ez sajnos egy igaz történet!!!