Sok kép a VIVA -ról. A stúdiókról meg a vezérlőről!
http://trendmagazin.hu/cikk/a-viva-tv-b ... unk/1#form
http://trendmagazin.hu/cikk/a-viva-tv-b ... unk/1#form
mlaszlo írta:Szerintem rövidesen felveszi a német VIVA arculatát a magyar verzió is, már megy egy "hamarosan" promo, amiben egy csúcsára állított hegyes háromszögben jelenik meg ez a felirat szürke-fekete arculattal.A német VIVA arculata az nekem nagyon bejön. De az igaz amit írnak hogy ne legyen olyan műsorstruktúra mint a németé mert ott tényleg kevés a zene.
djlacee írta:Azért én némi minőségbeli különbséget felfedeztem a német-osztrák és a magyar VIVA közöttKb. egy éve nem láttam a német verziót. Viszont, ahogy elnézem a weboldalukat, abszolút nem is hiányzik. A délelőtti - kora délutáni órákon kívül már semmi zene.ja, és FTA
Nickman írta: Várható volt. Azt gondoltam, hogy előbb váltanak, de így is csak 1 évet "késtek". Személy szerint nekem jobban tetszik a német arculat, a jelenlegin is csak lányok pózolgatnak.Sajnos ezen nem hiszem, hogy változtatni fognak, a németen még ennyi zene sincs, azon délután 4-től hajnalig csak sorozatok és Nickelodeon-os rajzfilmek mennek.Na de a műsorrenden eléggé kéne változtatni, hogy valami értelmesebb csatorna legyen, mert ez így egy kalap ****. (Mondjuk eddig is az volt.)
mlaszlo írta:Szerintem rövidesen felveszi a német VIVA arculatát a magyar verzió is, már megy egy "hamarosan" promo, amiben egy csúcsára állított hegyes háromszögben jelenik meg ez a felirat szürke-fekete arculattal.Várható volt. Azt gondoltam, hogy előbb váltanak, de így is csak 1 évet "késtek". Személy szerint nekem jobban tetszik a német arculat, a jelenlegin is csak lányok pózolgatnak.
djlacee írta:A Comedy Central össze-vissza tologatja az időpontokat, van amikor ad ki frissítést róla, van amikor nem, de ha ki is ad frissítést, nem biztos, hogy minden szolgáltató tudja frissíteni az EPG-ét.Pasa írta:De jó, hogy nálunk nincs ez a gagyi...Úgy látszik tévedtem, mert a PORT.hu -n jó műsort írnak, de az EPG-ben hülyeség van