RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#91232  Szerző: mlaszlo

Eléggé meg van kavarva ez a grafikon, felül a címeknél kékkel az RTL, pirossal a TV2, zölddel a Viasat3, feketével az m1 van jelölve, alul a jelmagyarázatnál viszont zöld az m1, piros az RTL, kék a TV2, fekete a Viasat3. :S
Ha valaki nem néz rá alul a jelmagyarázatra, akkor még az jöhet le, hogy a Viasat3-nak milyen jó nézettsége volt :D
 #91231  Szerző: djlacee

Kép
 #91139  Szerző: Zoey

admin írta:Wolf Kati tabletje volt a legjobb. :D
Jaja, nem tudta megtanulni a tablet kezelését, ezért kezébe nyomtak egy lapozós pontozótáblát. Vagy ahogy olvastam valahol: azért vették el tőle a tabletet, mert rossz reklámot csinált neki, azt a látszatot keltve, hogy mennyire nehéz kezelni :)
 #91137  Szerző: Zoey

A Dal című műsor szerencsére most sokkal minőségibb volt, kiküszöbölték a múltkori hanghibákat, sokkal szebb volt a hangzás, működtek a mikroportok, megtanulták kezelni a tableteket.
Összességében ebben az elődöntőben számomra színvonalasabb produkciók voltak.
Jó volt a műsor, Kapócs Zsóka is jobb volt egy fokkal, jobban is nézett ki (nem tudom, miért, de engem folyton Pataki Zitára emlékeztet), megúsztuk nagy bakik nélkül, így tovább, mindent bele a döntőben, remélem, nagyon jó, izgalmas versenyt láthatunk jövő szombaton! :)
 #91112  Szerző: djlacee

Vagy inkább m3 és m4, de ezt már párszor kitárgyaltuk
 #91111  Szerző: Glenn

Szerintem jobb lenne a Duna 1 és Duna 2 elnevezés.
(nálam még mindig így vannak a programhelyen elnevezve)
 #91107  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Még mindig van Duna2-s ID :gülü2:
Ki tudja, elvileg márc. 15-ére ígérték, hogy megújulnak a közszolgálati csatornák, lehet visszatér a Duna2 :D
 #91106  Szerző: djlacee

Még mindig van Duna2-s ID :gülü2:
 #91100  Szerző: LazlowHUN

A Dal c. műsorban most viszonylag korrektül megoldották a technikai problémákat, nem volt semmi gond. De legközelebb jobb lenne egy olyan stratégiát is kidolgozni, hogy pontegyenlőség esetén hogyan döntünk.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 235